(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2011-05-09 13:09:50
Szalai József írta ekkor: 2011-05-09 08:02:16
Bár tudom, hogy Tossának mikroklímája van. Volt már, hogy a szomszédos Lloret de Mar-ban esett az eső és Tossában ezer ágra sütött a nap. ezért reménykedek.
Kedves József! Én is megnéztem az időjáráselőrejelzést és szomorúan láttam, hogy pénteken Monacóban "esni" fog és 10-15 fokot jósolnak. Tossában is látok néhány felhőt, de alapjában véve jó idő lesz, hiszen napközben 26-28 fokot ír az előrejelzés. Tossában különben ritkán esik, hiszen a környező hegyek és dombok miatt az eső nem mindig jut el erre a területre. Természetesen előfordúlt már az, hogy Lloretben esett és Tossában pedig hét ágra sütött a nap. De mint Ön is tudja, a remény hal meg utoljára. További jó készülődést! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Szalai József Dátum: 2011-05-09 08:02:16
Bár tudom, hogy Tossának mikroklímája van. Volt már, hogy a szomszédos Lloret de Mar-ban esett az eső és Tossában ezer ágra sütött a nap. ezért reménykedek.
Szalai József Dátum: 2011-05-09 07:56:46
Grand Józsi írta ekkor: 2011-05-08 17:56:16
Kedves József! A szobákban még most sincs televízió, de a SOL2 apartmanházban még mindig az utasok rendelkezésére áll a társalgó. Érkezéskor adnak WC papírt, törölközőt és ágyneműt is. Ha viszont a toilette papír időközben elfogy, akkor Önöknek kell pótolni. A SOL apartmanházban viszont kedden cserélik a törölközőket, az el Veleroban nem. Tavally az Andorra-i kirándulás 48 euróba került, az idei árat még nem ismerem. Én is kívánok Önöknek jó készülődést és remélem, hogy kellemes emlékekkel fognak majd hazatérni. A mihamarabbi találkozás reményében üdvözlöm! Grandjózsi!
Kedves Grandjózsi! Köszönöm kedves válaszát.Igazából nem TV-t nézni megyünk, de az Euroviziós Dalfesztivált megnéznénk szombaton, hogy drukkolhassunk Wolf Katinak. Biztosan közvetíti valamelyik spanyol tv. is. Nézem a meteorológiát. Mataro van legközelebb Tossához, hát lehangoló idő várható szerintük két nap kivételével egész nap esni fog jövő vasárnapig. Monacoban kellemes kirándulóidő lesz, de ott is lehetnek átfutó esők. Az Accuwautert szoktam nézni. Remélem rácáfol az időjárás az előrejelzéseknek. Volt már rá példa. smile Sajnos a Grand Tours nem tud felelősséget vállalni a jó időért. smile Semmi sem ronthatja el a jókedvünket.Tisztelettel: Szalai József
Grand Józsi Dátum: 2011-05-08 17:56:16
Szalai József írta ekkor: 2011-05-07 23:18:21
Kedvas Grandjózsi! Öt nap és találkozunk. Már begyujtottuk a rakétákat és nagy erőkkel csomagolunk, beszerzünk, ügyet intézünk stb. ami ilyenkor szokásos. Ezzel kapcsolatban kérdezem, hogy törülköző és WC papír van e az apartmanban? Kérdezném, hogy TV van e az apartmanokban, vagy még mindig csak a közös társalgóban lehet nézni? Mégegy, hogy mennyibe kerül az Andorrai fakultatív? Várom már a személyes megismerkedést. Jó készülődést Önnek is! Tisztelettel: Szalai József
Kedves József! A szobákban még most sincs televízió, de a SOL2 apartmanházban még mindig az utasok rendelkezésére áll a társalgó. Érkezéskor adnak WC papírt, törölközőt és ágyneműt is. Ha viszont a toilette papír időközben elfogy, akkor Önöknek kell pótolni. A SOL apartmanházban viszont kedden cserélik a törölközőket, az el Veleroban nem. Tavally az Andorra-i kirándulás 48 euróba került, az idei árat még nem ismerem. Én is kívánok Önöknek jó készülődést és remélem, hogy kellemes emlékekkel fognak majd hazatérni. A mihamarabbi találkozás reményében üdvözlöm! Grandjózsi!
Szalai József Dátum: 2011-05-07 23:18:21
Kedvas Grandjózsi! Öt nap és találkozunk. Már begyujtottuk a rakétákat és nagy erőkkel csomagolunk, beszerzünk, ügyet intézünk stb. ami ilyenkor szokásos. Ezzel kapcsolatban kérdezem, hogy törülköző és WC papír van e az apartmanban? Kérdezném, hogy TV van e az apartmanokban, vagy még mindig csak a közös társalgóban lehet nézni? Mégegy, hogy mennyibe kerül az Andorrai fakultatív? Várom már a személyes megismerkedést. Jó készülődést Önnek is! Tisztelettel: Szalai József