(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2011-05-24 09:28:08
Vizi-Németh Adrienn írta ekkor: 2011-05-23 11:08:09
Kedves Józsi! Örömmel olvastam, hogy Tossában is van Dia üzlet. A kérdésem az lenne, hogy milyen messze van a Sol apartmantól? Válaszát előre is köszönöm, üdv: Vizi-Németh Adrienn
Kedves Adrienn! A maxi Dia a Sol apartmanháztól 5 percre van gyalog. Ha bármilyen más kérdése van, állok rendelkezésére. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Tóth Renáta Dátum: 2011-05-23 13:27:03
Kedves grandjozsi! Kérdésem az lenne, hogy debreceni indulással Spanyolországba-Tossa De Mareba- utazva melyik országokon haladunk át? Válaszát előre is köszönöm, Tóth Renáta
Vizi-Németh Adrienn Dátum: 2011-05-23 11:08:09
Kedves Józsi! Örömmel olvastam, hogy Tossában is van Dia üzlet. A kérdésem az lenne, hogy milyen messze van a Sol apartmantól? Válaszát előre is köszönöm, üdv: Vizi-Németh Adrienn
Grand Józsi Dátum: 2011-05-22 18:41:56
Laci írta ekkor: 2011-05-19 18:57:31
Kedves Józsi!Szeretnénk Spanyolországba utazni de van egy kis gond mégpedig a Siófoki felszállási hely AGIP M7 benzinkút ez mind rendben de sajnos nem igazán tudjuk hol hajtsunk fel a pályára ,hogy ezt a helyet meg találjuk ebben tudna nekünk segiteni?Vagy esetleg valaki aki ezen a helyen várt.Előre is köszönjük a segitséget.Laci&Szilvia
Kedves Laci! Sajnos erre én sem tudom a választ, de azt javaslom, hogy hívja fel az irodát és ott biztosan tudnak segíteni. Ritkán szoktam nemleges választ adni, de erről nekem itt Tossában tényleg nincs tudomásom. Minden másban állok a rendelkezésre. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2011-05-22 18:38:56
Ponyi Ildikó írta ekkor: 2011-05-21 16:21:01
Kedves Józsi! Szeptember első hetében megyünk hozzád smile Két kérdésünk is lenne, hogy felkészülhessünk az utazásra. Az egyik, hogy kér e még a tulajdonos kauciót a szobahasználat idejére, illetve hogy a fakultatív program keretében mennyibe kerül a Barcelona-Monserrat utazás. És a barátnőm érdeklődik (aki egyszer már találkozott veled Tossában) smile hogy meg van e még a Maxi dia nevű üzlet a szállás közelében. smile Válaszodat előre is köszönjük! Puszi, Ildi smile
Kedves Ildikó! A tulajdonos nem kér kauciót. A Montserrat-Barcelona kirándulás negyvenöt euró. A Maxi dia dia üzlet még meg van és még mindig ez a legolcsóbb üzlet Tossában. Ha bármi másban tudok segíteni, csak írjanak nyugodtan. Üdvözlettel: Grandjózsi!