(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Ponyi Ildikó Dátum: 2011-05-21 16:21:01
Kedves Józsi! Szeptember első hetében megyünk hozzád smile Két kérdésünk is lenne, hogy felkészülhessünk az utazásra. Az egyik, hogy kér e még a tulajdonos kauciót a szobahasználat idejére, illetve hogy a fakultatív program keretében mennyibe kerül a Barcelona-Monserrat utazás. És a barátnőm érdeklődik (aki egyszer már találkozott veled Tossában) smile hogy meg van e még a Maxi dia nevű üzlet a szállás közelében. smile Válaszodat előre is köszönjük! Puszi, Ildi smile
Laci Dátum: 2011-05-19 18:57:31
Kedves Józsi!Szeretnénk Spanyolországba utazni de van egy kis gond mégpedig a Siófoki felszállási hely AGIP M7 benzinkút ez mind rendben de sajnos nem igazán tudjuk hol hajtsunk fel a pályára ,hogy ezt a helyet meg találjuk ebben tudna nekünk segiteni?Vagy esetleg valaki aki ezen a helyen várt.Előre is köszönjük a segitséget.Laci&Szilvia
Grand Józsi Dátum: 2011-05-18 17:55:23
írta ekkor: 2011-05-16 22:55:19
Kedves Józsi! Barcelonába és Montserratba hogy lehet a legegyszerűbben eljutni Tossa de Mare-ból? Üdvözlettel: D. Zsolt
Kedves Zsolt! Tossából naponta többször is van közvetlen buszjárat Barcelónába, ami oda-vissza 22 euró 10 centbe kerül. Montserratba eljutni egy kicsit bonyolúltabb: szintén el kell menni Barcelónába és onnan az Espana térről indul vonat Montserratba. Sajnos a pontos árát ennek nem tudom, de neten biztosan utánna lehet járni. Ha bármilyen más kérdése van, csak nyugodtan írjon! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Dátum: 2011-05-16 22:55:19
Kedves Józsi! Barcelonába és Montserratba hogy lehet a legegyszerűbben eljutni Tossa de Mare-ból? Üdvözlettel: D. Zsolt
Grand Józsi Dátum: 2011-05-09 13:16:22
Grand Józsi írta ekkor: 2011-05-02 14:48:38
Kedves Kata! Örülök, hogy ismét Tossát választották nyaralásuk színhelyéü, remélem, hogy kellemesen fogják magukat érezni. Sajnálom, de az el Velero apartmanházban még most sincs kávéfőző, de majd megoldjuk. Ha a SOL-ban lesznek elszállásolva, akkor ott nincs probléma. Kívánok nagyon jó utat! A viszontlátás reményében üdvözlöm: Grandjózsi!
Kedves Viktória! Sajnálom, hogy csak most válaszolok, de úgy éreztem, hogy a kérdést nem nekem szánta személy szerint, hanem egy olyan utastársnak, aki már járt a Delfináriumban. A magam részéről csak annyit tudok elmondani, amit az utasok is megosztottak velem: van lehetőség fényképeszkedni a delfinekkel, de nem mindig. Ezt az idomárok döntik el. Az esetek nagy töbségében azonban mindig volt rá példa és 20 eurót kértek pl. tavaly ezért. Ez abból áll, hogy a medence széle mellett lehet közös fotót készíteni az állattal, de semmi több. Én már május 14-én Tossában leszek, ha többet tudok, akkor fogom Önt tájékoztatni. Mégegyszer elnézését kérem a félreértésért! Üdvözlettel: Grandjózsi!