Kedves Kata!
Örülök, hogy ismét Tossát választották nyaralásuk színhelyéü, remélem, hogy kellemesen fogják magukat érezni. Sajnálom, de az el Velero apartmanházban még most sincs kávéfőző, de majd megoldjuk. Ha a SOL-ban lesznek elszállásolva, akkor ott nincs probléma. Kívánok nagyon jó utat! A viszontlátás reményében üdvözlöm: Grandjózsi!
Kedves Viktória!
Sajnálom, hogy csak most válaszolok, de úgy éreztem, hogy a kérdést nem nekem szánta személy szerint, hanem egy olyan utastársnak, aki már járt a Delfináriumban. A magam részéről csak annyit tudok elmondani, amit az utasok is megosztottak velem: van lehetőség fényképeszkedni a delfinekkel, de nem mindig. Ezt az idomárok döntik el. Az esetek nagy töbségében azonban mindig volt rá példa és 20 eurót kértek pl. tavaly ezért. Ez abból áll, hogy a medence széle mellett lehet közös fotót készíteni az állattal, de semmi több. Én már május 14-én Tossában leszek, ha többet tudok, akkor fogom Önt tájékoztatni. Mégegyszer elnézését kérem a félreértésért! Üdvözlettel: Grandjózsi!