(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Éva Dátum: 2011-03-25 12:44:07
Kedves Szabolcs! Erre a kérdésre most én válaszolok,mert ebben a kérdésben inkább én vagyok az illetékes válaszolni.Szóval, a prosi rendelésnél minden nap feladjuk postán az aznap rendelt katalógusokat, a postán múlik, hogy mikor ér oda. Ezen az oldalon a partnereink "fül" alatt megkeresheted, hogy Győrben melyik irodákkal dolgozunk együtt, és amelyik szinpatikusabb, azt választhatod. Ha nem szeretnél irodához mászkálni, szintén ezen a honlapon befoglalhatod a kiválasztott szolgáltatást, és mi küldjük a megfeleő e-maileket és papírokat a foglalásodhoz. ( Akár hétvégén is lehet).Üdvözlettel:Éva
Salamon Szabolcs Dátum: 2011-03-24 16:30:38
Üdv kedves Grandjózsi. Győrből szeretnénk utazni Tossa De Mar-ba. Rendeltem önöktől neten katalógust. Meg tudja mondani hogy az kb mikor ér ide, és hogy itt hol lenne lehetőség lefoglalni az utat? Előre is köszönöm válaszát. Maradok tisztelettel:Szabolcs smile
Erdei Nikoletta Dátum: 2011-03-22 19:04:31
Kedves Grandjózsi ! Előszőr is Gratulálnunk A GRAND TOURS-nak 20 éves fennállása alkalmából A mi kis csapatunk július 23. ától tervezi a nyaralást Tossa De Mar-ban , erről a településről szeretnék egy -két infót . A szállásunk az El Velero Apartmanban lesz, egyébként a csapat 20 éves fiatalokból áll, és fontos az éjszakai élet. Tavaly Paralián voltunk és egy felejthetetlen nyaralásban volt részünk. A görögök nagyon kedvesek voltak. Gondolom ez a spanyolokról is elmondható . És még az az infó érdekelne hogy át tudunk e menni Ibizára vagy Mallorca-ra . Amint írtam júli végén megyünk akkor gondolom jó meleg van és a tenger is kellemes, valamint érdekelne hogy júliusba sok e az esős napok száma ?
Kulcsár Éva Dátum: 2011-03-22 18:18:29
Kedves József! Júniusban Tossában a Hotel Don Juanban szeretnénk a szállást autóbuszos utazással. Kérdésem,hogy az autóbusz milyen távol áll meg a Hoteltől,mivel a menetrendben Tossa autóbusz állomás van megjelölve . Illetve ebbe szállodában van-e csomagszoba,ahova vissza induláskor a busz indulásig be lehet pakolni a csomagokat? Mivel-gondolom a szállást délelőtt el kell hagyni, a busz pedig du. 6-kor indul .Köszönettel:Éva
Grand Józsi Dátum: 2011-03-22 13:07:34
Bernadett írta ekkor: 2011-03-19 13:34:34
Kedves József ! Elösször is boldog névnapot kívánok önnek így ismeretlenül is. Érdeklődni szeretnék, hogy van-e lehetőség a Güel park megtekintésére szervezett kirándulás keretében, vagy csak egyénileg lehetséges? Mi június 10-18-ig leszünk a Sol2-ben. Válaszát elörre is köszönöm. Üdv. Bernadett
Kedves Bernadett! Nagyon szépen köszönöm a névnapi jókívánságokat, majd Tossában megisszuk rá az áldomást. Nekünk a prospektusunkban Barcelonai városlátogatás csak Montserrattal együtt szerepel, amibe sajnos időhiányában nem fér bele a Güell park. Viszont a spanyolok szerveznek külön Barcelonai városnézést, amibe szerepel a Güell-park látogatása, sőt este még a zenélő szökőkutat is megtekeinthetik. Természetesen biztosítják hozzá a magyar idegenvezetőt is. Ez a kirándulás eddig mindig csütörtöki napon indult, remélem az idén is így lesz. Délelőtt lehet Tossában piacolni és délután egykor indul a program. 21:30-kor kezdődik a szökőkút és éjfélre érnek vissza. Tavaly ez 32 euróba került. Remélem sikerült segítenem. Tisztelettel: Grandjózsi!