(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

marák tibor Dátum: 2011-03-16 20:30:13
Kedves Józsi! Még egy kérdés: az online foglalásnál ,az "opcionálisan lefoglalva" pontosan mit jelent?
marák tibor Dátum: 2011-03-16 20:23:41
Kedves Józsi ! Az El Velero apartmanban melyik oldal az árnyékos délután, a strand gyalog kb. mennyi idő alatt érhető el,térkép alapján elég hosszúnak tűnik az út,érdekelne az is ,hogy a strandon van e zuhanyozó és wc ? üdv: Tibor
Baier János Dátum: 2011-03-16 19:40:13
Kedves Józsi! Korábban már érdeklődtem pár kérdéssel kapcsolatban,de mivel figyelemmel kísérem a fórumot (mindíg vannak hasznos információk) meglepve olvastam hogy a Barcelonai városnézéshez is tartozik zenélő szökőkút program?! Úgy olvastam a fakultatív lehetőségeknél hogy csak a bikaviadallal eggyüt lehetséges ez! A másik dolog ha jól értemezem, a szökőkút csak csütörtöktől vasárnapig üzemel? A főszezonban is? Kedves utastársunknak említette a Mar Menuda nevü parszakaszt ,ez engem is érdekelne mivel nagyon kedvelem a pipás búvárkodást (remélem a medúzák békén hagynak) Üdvvözlettel: János
Grand Józsi Dátum: 2011-03-15 14:34:04
Szántai Tamás írta ekkor: 2011-03-14 21:55:08
Kedves Józsi! Tossában milyen a tengerpart?Van valamilyen élővilág a part közelében,amit sznorival élvezni lehet?Esetleg a közeli strandok közül valamelyik?Milyen vizisportra van itt lehetőség?
Tisztelt Tamás! Természetesen Tossában a part közelében nagyon szép és gazdag a tenger elővilága, amit biztos vagyok, hogy sznorival élvezni fog. Ajánlom figyelmébe a part Mar Menuda nevű részét, amit szívesen megmutatok, ha Tossában lesz. Tossában több búvárklub is van, tehát ha szeretne, akkor búvárkodni is lehet. Más komolyabb sportokra nincs lehetőség, ha netalán jetskizni szeretne, akkor át kell mennie Lloret de Marba. Ha bármi másban tudok segíteni, csak nyugodtan írjon! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2011-03-15 14:28:13
Luna1110 írta ekkor: 2011-03-14 16:38:23
Kedves Józsi! Tanácsait megfogadva lefoglaltam a 203-as apartmant, reményeim szerint találkozunk július közepén.Az utazás előtt még biztos meg fogom keresni, hasznos tanácsokért, hogy esetleg mit kell magunkkal vinni. Elöljáróban annyit kérdeznék, hogy a lányomat érdekelné a szökökútas program, de ha jól értelmezem az csak a bikaviadalossal együtt van, oda meg nem fogják beengedni, mivel csak 11 éves lesz. A spanyolok nem szerveznek külön a szökőkúthoz programot? Üdvözlettel: Ágnes
Kedves Ágnes! Örülök, hogy sikerült lefoglalnia az appartmant. Várom Önöket nagy-nagy szeretettel. Szökőkút Barcelonában csütörtöktől vasárnapig van minden este. Sajnos a bikaviadalra valóban nem engednek be 14 évnél fiatalabbakat, de ha a lánya ragaszkodik a szökőkúthoz, akkor ajánlom Önöknek a barcelonai programot este a szökőkúttal. Ez a program délután indul Tossából és barcelónai városnézést tartalmaz. A zenélő szökőkút pedig este 21:30-kor kezdődik. Negyed 11-ig szoktunk ott maradni és aztán indulunk vissza. Az előrelátható érkezés Tossába éjfél. Remélem tudtam segíteni. Várom további kérdéseit. Üdvözlettel: Grandjózsi!