(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2009-05-22 14:18:53
Csizmadia Éva írta ekkor: 2009-05-14 19:47:14
Kedves Józsi!Éva vagyok,julius végén fogunk menni Tossába,Sol2 apartmanba.Vinnénk magunkal laptopot,wifi van?Lesz internetlehetőség???Előre is köszönöm!
Kedves Éva! Wifi van a Sol2 appartmanházban. Ajelszót majd én megadom. Jó utat és inden jót! Üdvözlettel: Graandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2009-05-22 14:17:37
Szuromi György írta ekkor: 2009-05-15 10:26:12
Kedves Józsi!Köszönöm az előző válaszát.Most azt szeretném kérni, hogy amint tud tájékoztasson arról.hogy mi a személyes tapasztalata sertésinfluenza ügyben (helyi hírek,milyen a hangulat,van e fertőzött Tossában,stb).Az igazság az,hogy nagyon gondolkodunk,hogy mit csináljunk,mi június 27.én mennénk a Mare Nostrumba.Köszönettel Szuromi György.
Kedves György! Kérem ne aggódjon! Semmi jele a pániknak Tossában és fertőzöttről sem tudnak. Itt minden a legnagyobb rendben! Csak nyugodtan készüljön az útra! Ha bármilyen már információm van, értesítem. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2009-05-22 14:15:24
Robi írta ekkor: 2009-05-17 12:36:54
Szia José! :-) Hogy vagy ? 3 évvel ezelőtt voltunk Tossában biztos nem emlékszel ránk de mi szép emlékekkel jöttünk el onnan részben neked köszönhetően. Az idén ismét szeretnénk ott eltölteni két jó hetet :-) Idén egyénileg utaznánk és az lenne a kérdésem, hogy milyen a parkolási lehetőség a szálló környékén és ha fizetős akkor mi az ára naponta? További kérdésem, hogy van-e lehetőség internetezésre? üdvözlettel: Böbe és Robi
Kedves Böbe és Robi! Örülök, hogy 3 évvel ezelőtt is jól éreztétek magatokat és most is Tossát választottátok. Sajnos nem emlékszem rátok, de biztos vagyok benne, ha megjelentek, akkor előjönnek az emlékek is. Tossában nem sok hely van, ahol ingyen lehet parkolni, de biztosan találunk vmi megoldást. A fizetőshelyeken mindenütt más összeget kérnek, majd körbe kell nézni. A Sol2 appartmanházban van wifi, így lehet majd használni a gépeteket. Addig is minden jót, jó utat! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2009-05-22 14:10:43
írta ekkor: 2009-05-18 23:44:22
Ja,még valami: Szeretném megkérdezni hogy a Camp Nou stadionba lesz-e valamilyen szervezett utazás vagy fakultatív program során érintjük-e a stadiont? Mert meg szeretnénk tekinteni. Egyénileg mennyire bonyolult eljutni oda,és ha be szeretnénk menni (nem meccsre) nézelődni az mennyibe kerül? Köszönöettel: Robert U.I.: Jön a fórumozók közül valaki a jún 27.-i turnussal? smile
Kedves Róbert! Igen van wifi a Sol2 appartmanházban, a jelszót majd tőlem megkapja. A Barcelónai kirándúlás kapcsán érintjük a stadiont, de be nem megyünk, mert nincs elég idő rá. De ha úgy gondolja, akkor van külön olyan program is, melynek keretében a stadiont meglátogathatja. Ha egyénileg megy be Barcelónába, akkor busszal el kell jutni Tossából, ami oda-vissza 20 euró. A stadionba a belépő a múzeummal együtt 8.50 és ez az un. kis túra. A nagy túra 18. euró és benne foglaltatik minden, az öltözőktől a lelátóig. Ha bármilyen más kérdése van, állok rendelkezésére. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Dátum: 2009-05-18 23:44:22
Ja,még valami: Szeretném megkérdezni hogy a Camp Nou stadionba lesz-e valamilyen szervezett utazás vagy fakultatív program során érintjük-e a stadiont? Mert meg szeretnénk tekinteni. Egyénileg mennyire bonyolult eljutni oda,és ha be szeretnénk menni (nem meccsre) nézelődni az mennyibe kerül? Köszönöettel: Robert U.I.: Jön a fórumozók közül valaki a jún 27.-i turnussal? smile