(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Dátum: 2009-05-17 23:07:59
Sziasztok! Lesz wifi a Sol-ban,csak el kell kérni a jelszót! Mi jún 27-én megyünk, már alig várom!!! smile
Robi Dátum: 2009-05-17 12:36:54
Szia José! :-) Hogy vagy ? 3 évvel ezelőtt voltunk Tossában biztos nem emlékszel ránk de mi szép emlékekkel jöttünk el onnan részben neked köszönhetően. Az idén ismét szeretnénk ott eltölteni két jó hetet :-) Idén egyénileg utaznánk és az lenne a kérdésem, hogy milyen a parkolási lehetőség a szálló környékén és ha fizetős akkor mi az ára naponta? További kérdésem, hogy van-e lehetőség internetezésre? üdvözlettel: Böbe és Robi
Szuromi György Dátum: 2009-05-15 10:26:12
Kedves Józsi!Köszönöm az előző válaszát.Most azt szeretném kérni, hogy amint tud tájékoztasson arról.hogy mi a személyes tapasztalata sertésinfluenza ügyben (helyi hírek,milyen a hangulat,van e fertőzött Tossában,stb).Az igazság az,hogy nagyon gondolkodunk,hogy mit csináljunk,mi június 27.én mennénk a Mare Nostrumba.Köszönettel Szuromi György.
Csizmadia Éva Dátum: 2009-05-14 19:47:14
Kedves Józsi!Éva vagyok,julius végén fogunk menni Tossába,Sol2 apartmanba.Vinnénk magunkal laptopot,wifi van?Lesz internetlehetőség???Előre is köszönöm!
Vadas Judit Dátum: 2009-05-12 23:20:04
Kedves Józsi! Az imént elküldtem egy foglalást a SOL2 apartmanba. Eredetileg csak két fő utazna, de azok a szobák, ahol egy dupla ágy van, már mind foglaltak adott időpontban. Így olyat választottam, ami három férőhelyes. A foglalásnál azonban (hiába csak ketten lennénk a háromfős szobában) a rendszer kérte a harmadik utas nevét, mert ha nem adtam meg, nem engedett tovább. Éppen ezért beírtam egy harmadik főt, aki biztosan nem fog velünk utazni. Kérdésem az lenne, mennyiben módosulnak így az árak, vagy lehetőség van-e esetleg arra, hogy a három szimpla ágyas szobában csak ketten tartózkodjunk? Köszönettel: Vadas Judit