(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Dávid Dóra Dátum: 2015-06-28 18:11:32
Kedves József! Szeretném elkérni a fakultatív programok listáját valamint időpontjait. E-mail címem: [email protected] Köszönettel: Dávid Dóra
Hankó János Dátum: 2015-06-25 18:59:05
Kedves József! Naponta nézzük mi is a fórumot. ,,Századik ként" kérnénk mi is a fakultatív programok időpontjait. Mi hamarosan indulunk, a július 11.- ei turnussal. Nagyon szépen köszönjük ha elküldené nekünk is. e-mail : [email protected] Köszönettel: Hankóné Loós Gyöngyi
Tóth Márton József Dátum: 2015-06-25 09:35:51
Kedves József! Ha van rá lehetőség én is szeretném elkérni a fakultatív programok listáját és időpontjait. Köszönöm. e-mail: [email protected]
Grand Józsi Dátum: 2015-06-25 09:25:55
Bákonyi János írta ekkor: 2015-06-24 19:05:40
Kedves József!Az email címem a következő: [email protected] és köszönöm a programokat. 2015 augusztus 23-án vasárnap érkezik a repülőnk 10 óra 50 perckor Barcelona El Prat T2-re,ugyanis egy nappal a turnus váltás után érkezünk és egy nappal tovább maradnánk (augusztus 30-ig).Az utazási irodában azt mondták a helyszínen kiderül lesz-e szabad szoba.Visszatérve az érkezésünkre,busz megy Tossa de Marba átszállás nélkül és mennyi az utazási ideje?és Mennyibe kerül a jegy? Köszönettel :Bákonyi János
Kedves János! A jelenlegi menetrend szerint Barcelona El Prat Terminal2-ről 13:10-kor van busz közvetlenül Tossába és 15:05-kor van itt. De mint mondtam most július 1-től változik a menetrend és lehet, hogy már korábban is lesz busz. Ezt majd még megírom! A jegy különben 14.25 euróba kerül. Ha viszont tényleg transzfer lesz belőle, akkor javaslom a www.shuttledirect.com oldalt, ahol Ön is le tudja foglalni az utat. Ennek az ára kb, annyi, mint a buszé. A fak. programok listáját elküldtem a megadott e-mail címre. Maradok tisztelettel: Imre J.
Bákonyi János Dátum: 2015-06-24 19:05:40
Grand Józsi írta ekkor: 2015-06-24 11:55:59
Kedves János! Az augusztusi fak. programok listáját még nem tudom elküldeni, csak a mostanit, de szerintem nagy változás akkor sem lesz a jelenlegihez képest. Ha küld nekem egy e-mail címet, akkor máris küldöm. Szerintem a repülőtérrel van közvetlen járat Tossába, így nem kell a transzfer. Jó lenne tudni, hogy pontosan mikor érkeznek Barcelonába, mert ebben az esetben akkor tudnék buszt is nézni Önöknek a menetrendben. Igaz a menetrend most változik július elsején, de ez nem változtat a tényen. maradok tisztelettel: Imre J.
Kedves József!Az email címem a következő: [email protected] és köszönöm a programokat. 2015 augusztus 23-án vasárnap érkezik a repülőnk 10 óra 50 perckor Barcelona El Prat T2-re,ugyanis egy nappal a turnus váltás után érkezünk és egy nappal tovább maradnánk (augusztus 30-ig).Az utazási irodában azt mondták a helyszínen kiderül lesz-e szabad szoba.Visszatérve az érkezésünkre,busz megy Tossa de Marba átszállás nélkül és mennyi az utazási ideje?és Mennyibe kerül a jegy? Köszönettel :Bákonyi János