Kedves Czakó Tímea! Köszönöm a válaszát,de egy kicsit másképp értettem a fakultatívot...az utazási iroda fakultatívjait én is láttam,de azért köszönöm szépen.Olyan fakultatív nem lenne,hogy szervezetten pl quadtúra?Malgrat de Marr ról leírás vagy fórum még hol lenne?Mert szeretnék szemezgetni,nem szeretnék senkit se fárasztani,ha lennének kérdéseim...Mert pl ilyenek érdekelnének: Bevásárlóközpont/áruház,piac,pékség,itteni fakultatívokon kívül más szervezettek mik lennének,ha vannak,helyi orvos stb.....További szép estét.
Mi tavaly voltam az utolsó turnussal, Maxi Dia áruházat tudom javasolni mert kint talán az a legolcsóbb, vagy is Tossában biztos... :) egy pár dolog még olcsóbb is mint itthon.
Sajna az orvosi ügyelet nem a legjobb, pl. ha mentő jön ki érted 100 eurót kell fizetni ha nincs EU egészségügyi kártyád, úgy hogy azt érdemes csináltatni ha nincs :) meg elvileg ha kórházba látnak el és nincs akkor is fizetned kell a helyszínen és majd itthon rendezed a biztosítóval.
Nagyon más fakultatív nincs ami a weboldalon van, egyedül a Barcelonai utakból van választék, meg a hajózásból.
Remélem tudtam valamennyit segíteni. :)