(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2015-02-09 18:57:47
Kozma József írta ekkor: 2015-02-08 13:49:49
Sziasztok, Tossai nyaralást tervezgetve,szeretnék érdeklődni hogy tossából hogyan,milyen,mennyiért lehet eljutni helyi busszal L'Estartit-ba?üdv J.
Kedves József! Tossából vagy Lloretből el kell menni busszal Gironáig, onnan pedig szintén busszal L'EStartit-ig. Pontos árat nem találtam, de számításaim szerint kb. 30 euróból oda-vissza megoldható. Üdvözlettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2015-02-09 18:08:37
Dávid Róbert írta ekkor: 2015-02-09 11:03:48
Köszönöm a válaszokat a párom a nagy delfines és szeretne a delfinekkel közös képet úgy tudom erre van lehetőség smile
Kedves Róbert! Amit az utastársai leírtak, ahhoz csak azt tudom hozzátenni, hogy a Delfinárium tavasztól szeptember közepéig, néha végéig tart nyitva. Fóka, delfin és madárshow mindennap kétszer van, délelőtt és délután. Először madárshow van, aztán a fóka és végül a delfin. Ezt ismétlik meg délután. Lehet fotózkodni a fókákkal és a delfinekkel is. Tavaly a fókás kép 10 euróba, a delfines pedig 20 euróba került. Ha bármi érdekli még a Delfináriummal kapcsolatban, kérem nyugodtan írjon! Maradok tisztelettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2015-02-09 18:01:13
Kis Richárd írta ekkor: 2015-02-06 21:38:03
Kedves Czakó Tímea! Köszönöm a válaszát,de egy kicsit másképp értettem a fakultatívot...az utazási iroda fakultatívjait én is láttam,de azért köszönöm szépen.Olyan fakultatív nem lenne,hogy szervezetten pl quadtúra?Malgrat de Marr ról leírás vagy fórum még hol lenne?Mert szeretnék szemezgetni,nem szeretnék senkit se fárasztani,ha lennének kérdéseim...Mert pl ilyenek érdekelnének: Bevásárlóközpont/áruház,piac,pékség,itteni fakultatívokon kívül más szervezettek mik lennének,ha vannak,helyi orvos stb.....További szép estét.
Kedves Richárd! Én csak Tossa de Marban vagyok idegenvezető, de van a Grand Toursnak Lloretben is idegenvezetője, aki ott is él, de hozzá tartozik többek között Malgrat de Mar is. Biztos vagyok benne, hogy ő több információval szolgálhat Malgratról, mint én. Dvorszki Ilonának hívják és az e-mail címe: [email protected] Üdvözlettel: Imre József
Dávid Róbert Dátum: 2015-02-09 11:03:48
Köszönöm a válaszokat a párom a nagy delfines és szeretne a delfinekkel közös képet úgy tudom erre van lehetőség smile
Dettix Dátum: 2015-02-09 07:46:12
Dávid Róbert írta ekkor: 2015-02-07 15:50:38
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy mi a delfináriumba mennénk Tossáról ez minden napos program vagy csak heti egy alkalom szeretnénk többször a delfinekkel találkozni Aki volt már kérem jelezze nekem köszönöm smile
Minden reggel 9-kor indul a busz Tossából ami elvisz Marineland-ba. Tavaly 2x volt mindennap papagáj-show, fóka-show és delfin-show, aminek az árát a belépőjegy tartalmazza. Közben lehet csúszdázni, napozni, van állatkert féle, ajándékbolt, kajálda. Visszafele úgy tudom 5-kor és 6-kor is van visszafelé járat. A Józsinál kell befizetni, mert ezzel a jeggyel tudsz a buszra is felszállni, és a pénztárnál nem kell sorbanállni, csak a belépésért. A jegyen rajta van, hogy mikor jön vissza a buszod. Szerintem jó kis program és a delfinek nagyon-nagyon ügyesek. smile