(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Somogyi Dóra Dátum: 2014-08-14 11:35:45
Molnár Edina írta ekkor: 2014-08-13 20:44:55
Köszönöm a választ! :-) Még egy kérdésem lenne...bár az előbbire is ezt mondtam. :-) Ez most már remélem tényleg az utolsó kérdésem és utána mindent tudni fogok. Szóval a kérdésem az lenne, hogy tudnánk eljutni Valenciaba a leggyorsabban és a legolcsóbban? Vannak ott barátaink és szeretnénk őket meglátogatni. Előre is köszönöm a választ Dina
Kedves Dina! :) Tossa-ból Valenciaba a legegyszerűbben busszal tudtok menni. Tossa-ból bementek Barcelonaba a buszpu.-ra (Estació del Nord) . Tossa - Barcelona Estació d.Nord ,az busszal 1óra 20perc az út, és oda-vissza 24,30 euro / fő az út. Barcelona E.d. Nord - Valencia pedig bő 4 óra ,ami oda-vissza kb. 60 euro /fő . Szóval 2 busszal megoldható,még ott ahol Barcelonában leszálltok a buszpu.-nál,onnan mehettek tovább Valenciaba a másik busszal. Mondjuk olcsónak messze nem mondanám. :( Így ezek szerint kb. 85 euro /fő oda-vissza a sztori. Variálhatnám még nektek az utat pl. Barcelonáig,de nem spórolnátok túl sokat,viszont időben min. plusz 1 óra vagy másfél óra.
Molnár Edina Dátum: 2014-08-13 20:44:55
Grand Józsi írta ekkor: 2014-08-11 12:44:50
Kedves Edina! Mindenekelőtt köszönöm Katának, hogy ilyen pozitívan nyilatkozik rólam, én is szeretem őt és nagyon jó idegenvezetőnek tartom. Gyrost Tossában már 3.80 eurótól lehet enni, persze az ár attól is függ, hogy mit kér még mellé. Tossában az "el barril" (ami a legolcsóbb a faluban) nevű étteremben 9.95-ért kérhet paellat, amihez jár természetesen az előétel és a desszert is. Sőt ingyen kapják mellé a sangriát. Maradok tisztelettel: Imre J.
Köszönöm a választ! :-) Még egy kérdésem lenne...bár az előbbire is ezt mondtam. :-) Ez most már remélem tényleg az utolsó kérdésem és utána mindent tudni fogok. Szóval a kérdésem az lenne, hogy tudnánk eljutni Valenciaba a leggyorsabban és a legolcsóbban? Vannak ott barátaink és szeretnénk őket meglátogatni. Előre is köszönöm a választ Dina
Grand Józsi Dátum: 2014-08-13 15:27:59
Macsi Péter írta ekkor: 2014-08-13 15:04:08
Kedves Józsi! Érdeklődnék, hogy egyéni utazás esetén kit és hol kell keresni Tossa-ban, hogy a szobakulcsokat átvegyük. Mi szeptember 6-án érkezünk a Sol2-be. 0034689423205 Ön elérhető ezen a számon? Ha nem vagy ez nem az Ön száma, kérem írja meg a telefonszámát és kérnék egy listát az aktuális fakultatív programokról is. e-mail cím: [email protected]. Köszönettel: Péter
Kedves Péter! Ha megérkeznek engem kell keresni vagy személyesen vagy a megadott telefonszámon. Általában kulcsosztás csak délután 2 és 3 között történik, mivel addig a szobákat takarítják. A fak.programok listáját küldöm, de szeptemberben biztosan lesz változás. Maradok tisztelettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2014-08-13 15:25:17
Bihari Karolina írta ekkor: 2014-08-13 13:24:11
Üdvözlöm! Pénteken indulunk Santa Suzannára és szombat reggel fogunk odaérni. A csomagokat le lehet tenni a szállodában már reggel, vagy csak bejelentkezés után, (ami ha jól tudom 14 óra után van)? Köszönöm!!:)
Kedves Karolina! Én csak Tossa de Marban vagyok telepített idegenvezető, az Önökét Santa Susannában Dvorszki Ilonának hívják, telefonszáma: 00-34-609-711-776, e-mail címe: [email protected] Úgy gondolom, ha kész van a szobájuk, akkor rögtön el is foglalhatják, de ha nincs, akkor le kell tenni a csomagokat a csomagszobába és várni kell addig, amíg kész nem lesz. Üdvözlettel: Imre J.
Macsi Péter Dátum: 2014-08-13 15:04:08
Kedves Józsi! Érdeklődnék, hogy egyéni utazás esetén kit és hol kell keresni Tossa-ban, hogy a szobakulcsokat átvegyük. Mi szeptember 6-án érkezünk a Sol2-be. 0034689423205 Ön elérhető ezen a számon? Ha nem vagy ez nem az Ön száma, kérem írja meg a telefonszámát és kérnék egy listát az aktuális fakultatív programokról is. e-mail cím: [email protected]. Köszönettel: Péter