(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Kovács Márk Dátum: 2014-08-12 00:41:08
Kedves Józsi! Nézelődtem az ételek terén a neten és találtam egy pár érdekességet és e felől szeretnék tőled kérdeni, 1, crema catalana 2, churro 3, Pulpo a la Gallegat nevezetű ételek Tossában megtalálhatóak e és milyen árban? Előre is köszönöm válaszod!
Koplár Péter Dátum: 2014-08-11 18:58:50
Győri-Szabó Ilona írta ekkor: 2014-08-11 15:42:20
Kedves Péter !Élve a lehetőséggel szeretném megkérdezni hogy mely fakultativ kiránduláson érdemes résztvenni, gondolom mindegyiken , az idő rövidsége miatt ez nem célszerű részletesebb leírásokat ezekről nem nagyon lehet olvasni. Szivesen venném ha van ideje válaszolna, akár mailben is : [email protected]
Kedves Ilona. Sajnos ehez érdemben nem tudok hozzászólni,mert én nem szoktam részt venni fakultativ programokon,én magam szeretem felfedezni a helyeket ;)
Győri-Szabó Ilona Dátum: 2014-08-11 15:42:20
Koplár Péter írta ekkor: 2014-04-10 16:24:38
Kedves fórumozók,főleg akik először mennek Tossába: Készüljetek fel,felejthetetlen élmény lesz,a hely gyönyörű,a vendégszeretet határtalan ;) Ha bármi kérdés van,tőlem is kérdezhettek nyugodtan,voltam párszor,de emellett Lloret de mar,Malgrat,Santa Suzanna,Blanes,Tarragona,ezekben is tudok némi felvilágosítást adni. Adieu
Kedves Péter !Élve a lehetőséggel szeretném megkérdezni hogy mely fakultativ kiránduláson érdemes résztvenni, gondolom mindegyiken , az idő rövidsége miatt ez nem célszerű részletesebb leírásokat ezekről nem nagyon lehet olvasni. Szivesen venném ha van ideje válaszolna, akár mailben is : [email protected]
Grand Józsi Dátum: 2014-08-11 12:44:50
Molnár Edina írta ekkor: 2014-08-11 11:03:21
Köszönöm szépen a választ! :D Tavaly Görögországban Sartiban voltunk és az ottani imádott idegenvezetőnk Kata mondta, hogy idén is jó kezekben leszünk. :D Még azt szeretném megtudakolni, hogy a készételek paella esetleg gyros mennyibe kerülnek?
Kedves Edina! Mindenekelőtt köszönöm Katának, hogy ilyen pozitívan nyilatkozik rólam, én is szeretem őt és nagyon jó idegenvezetőnek tartom. Gyrost Tossában már 3.80 eurótól lehet enni, persze az ár attól is függ, hogy mit kér még mellé. Tossában az "el barril" (ami a legolcsóbb a faluban) nevű étteremben 9.95-ért kérhet paellat, amihez jár természetesen az előétel és a desszert is. Sőt ingyen kapják mellé a sangriát. Maradok tisztelettel: Imre J.
Molnár Edina Dátum: 2014-08-11 11:03:21
Grand Józsi írta ekkor: 2014-08-11 09:00:15
Kedves Edina! Felesleges bármit is hozni otthonról, mert itt (főleg a Maxi Dia nevű szupermarketben) olcsóbban vagy kb. annyiért, mint nálunk már be tud vásárolni. Üdvözlettel: Imre J.
Köszönöm szépen a választ! :D Tavaly Görögországban Sartiban voltunk és az ottani imádott idegenvezetőnk Kata mondta, hogy idén is jó kezekben leszünk. :D Még azt szeretném megtudakolni, hogy a készételek paella esetleg gyros mennyibe kerülnek?