(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2014-08-11 09:00:15
Molnár Edina írta ekkor: 2014-08-10 20:03:39
Sziasztok! :D A barátaim és én pénteken indulunk Tossa de marba. Én az árakról szeretnék egy kicsit bővebben érdeklődni...arról, hogy mi mennyibe kerül, mit érdemes esetleg itthonról vinni stb. A választ előre is köszönöm. Dina
Kedves Edina! Felesleges bármit is hozni otthonról, mert itt (főleg a Maxi Dia nevű szupermarketben) olcsóbban vagy kb. annyiért, mint nálunk már be tud vásárolni. Üdvözlettel: Imre J.
Molnár Edina Dátum: 2014-08-10 20:03:39
Sziasztok! :D A barátaim és én pénteken indulunk Tossa de marba. Én az árakról szeretnék egy kicsit bővebben érdeklődni...arról, hogy mi mennyibe kerül, mit érdemes esetleg itthonról vinni stb. A választ előre is köszönöm. Dina
Grand Józsi Dátum: 2014-08-10 08:42:59
Cserjési Zsófia írta ekkor: 2014-08-09 19:51:19
Kedves Grand Józsi! A Barcelona kirándulással kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy a hét melyik napján szokott lenni? Köszönöm! Üdv.: Zsófi
Kedves Zsófia! Barcelona városnézés van vasárnap a szökőkúttal, hétfőn van Barcelona-Montserrat és pénteken Barcelona szabadidő+szökőkút! Maradok tisztelettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2014-08-10 08:40:57
Erdős Szilvia írta ekkor: 2014-08-09 11:15:44
Üdvözlöm! Engem az érdekelne, hogy busszal kb. hány órával lehet számolni az utazást? (Lloret de Mar-ba mennénk) Ill. ha én két hétre tervezem a nyaralást akkor az ténylegesen busszal hány nap lesz. (már csak a szabadságok kivétele miatt) :) Köszönöm válaszát!
Kedves Szilvia! Debrecenből Lloretig az utazás autóbusszal 28-30 óra, de ez lehet több illetve kevesebb is, forgalomtól valamint a felszállóhelyek számától függően. Ha két hétre jön, akkor péntektől vasárnap estig, a hazaérkezésig 17 nap szabadságra lesz szüksége. Üdvözlettel: Imre J.
Koplár Péter Dátum: 2014-08-09 22:38:49
Erdős Szilvia írta ekkor: 2014-08-09 12:19:12
Kedves Péter! Szeretnék információt begyűjteni Lloret de Mar-ról. Igaz a párommal mi csak jövőre tervezzük az utat. (nászút) smile De már most vacilálunk a szállásoknál. Az Acapulcot vagy a Don Juant ajánlaná inkább. Vagy nincs is nagy különbség? (Szállás minősége,ellátás és a medence) Mit érdemes a környéken megnézni?! És még egy utolsó kérdés milyen a part? (hamar mélyülő) MEdúzák mennyire jellemzőek? Hálás köszönetem a válaszaiért!!! smile
Kedves Szilvia! Előre is gratulálok :P ,nos Lloret de Mar szinte a legnyüzsgőbb város a Costa Brava-i városok,falvak közül,az éjszakai élet nagyon pezsgő,még az utószezonban is,ezért csak akkor ajánlom,ha éjjel nem akartok pihenni :)) A fent említett 2 szálloda minősègben szinte megegyezik,persze a kajában lehetnek eltérések (bár a mediterrán konyhához amúgy is hozzá kell szokni). Lloretben nézzétek meg a várat,meg busszal el tudtok menni a közelebbi városokba,Calella,Tossa pl. Lloretben is aránylag hamar mélyül,kb 10-et lépsz és már nyakig ér ;) Medúzákkal én eddig csak egyszer "futottam össze",de nem bántottak,igaz nem is mertem megfogni :D