Kedves Péter! Szeretnék információt begyűjteni Lloret de Mar-ról. Igaz a párommal mi csak jövőre tervezzük az utat. (nászút)

De már most vacilálunk a szállásoknál. Az Acapulcot vagy a Don Juant ajánlaná inkább. Vagy nincs is nagy különbség? (Szállás minősége,ellátás és a medence) Mit érdemes a környéken megnézni?! És még egy utolsó kérdés milyen a part? (hamar mélyülő) MEdúzák mennyire jellemzőek? Hálás köszönetem a válaszaiért!!!
Kedves Szilvia! Előre is gratulálok :P ,nos Lloret de Mar szinte a legnyüzsgőbb város a Costa Brava-i városok,falvak közül,az éjszakai élet nagyon pezsgő,még az utószezonban is,ezért csak akkor ajánlom,ha éjjel nem akartok pihenni :)) A fent említett 2 szálloda minősègben szinte megegyezik,persze a kajában lehetnek eltérések (bár a mediterrán konyhához amúgy is hozzá kell szokni). Lloretben nézzétek meg a várat,meg busszal el tudtok menni a közelebbi városokba,Calella,Tossa pl. Lloretben is aránylag hamar mélyül,kb 10-et lépsz és már nyakig ér ;) Medúzákkal én eddig csak egyszer "futottam össze",de nem bántottak,igaz nem is mertem megfogni :D