Sziasztok! Szeptember elején utazunk négyen a Grandtours-on keresztül Porecs-ra. Szeretném megkérdezni attól, aki utazott már ide, hogy a "fish picnic" fakultatív programra szerintetek érdemes e befizetni, tetszett e nektek? Továbbá szívesen fogadok hasznos infokat azzal kapcsolatban, hogy hol vannak kedvező árfekvésű szupermarketek Porecs-on, a Lanterna-ról gyakran járnak e buszok a belvárosba stb.. Légyszi írjatok néhány sort! Nagyon köszönöm: foran
Szia Anita! Én múlt héten voltam egy hétig Porecsen!A Fisc Picnic fakultatív programot szerintem ne hagyjátok ki, nekünk örök emlék marad (a többi ott töltött nappal együtt). A hajókázás alatt rengeteg látnivaló van, szinte csak kapkodtuk a fejünket! A hajó Rovinj-ig megy le, ott van 2 óra szabadprogram! Az ebéd, amit a hajón felszolgálnak bőséges, laktató, és nagyon finom :) Visszafelé Vrsarban van 2 óra szabadprogi, majd vissza Porecbe. Köbö olyan reggel 9től este 6-7 óráig tart. Mi nem csalódtuk, sem ebben a programban, sem a többiben, sem az apartmanban, sem semmiben :) A telepített idegenvezetők nagyon kézségesek, nyugodt szívvel fordulhatsz hozzájuk! Már nem az a két srác van, akit az előttem szóló említett, de mint említettem rendkívül segítőkészek az "idei" srácok is :) A buszjáratok a recepciótól indulnak, ott van menetrend, aránylag gyakran járnak.
Ha egyéb kérdésed lenne, írj nyugodtan, szívesen segítek, amiben tudok :)
Üdv: Kata