Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Kádár Kitti Dátum: 2008-08-11 12:14:13
Augusztus 10-én érkeztünk haza.Eltekintve a töredelmes úttól a kicsit kényelmetlen buszon, remekül éreztük magunkat.Ehhez a gyönyörű tengerpart és a jó programok mellett NAGYBAN HOZZÁJÁRULT A KÉT KITELEPÍTETT IDEGENVEZETŐ:Agárdi Gábor és Kovács Ákos SEGÍTŐKÉSZSÉGE, KEDVESSÉGE ÉS TÁRSASÁGA!Mégegyszer nagyon szépen köszönünk nekik mindent!!!
Kósa Em?ke Dátum: 2008-08-05 13:57:47
Hello Mindenki! Szintén egy múlt heti turnusban voltunk Lanternán. Csak osztani tudom az előttem szóló(k) véleményét, minden olyan volt, amilyennek lennie kellett, illetve amilyennek leírták a prosprektusban. Én is szeretném kiemelni Gábor, és Ákos kedvességét, segítőkészségét. Ők igazán nagyon sokat tettek azért, hogy mi, és az összes többi vendég is jól érezze magát ott. Ezúton szeretném megköszönni nekik! S mivel ilyen jól éreztem magam, nagy az esélye, hogy jövőre újra ezt a helyszínt választom majd. Őszintén remélem, hogy a két kedvenc idegenvezetőm is ott találom!
Tarján Vera Dátum: 2008-07-29 11:35:34
Hello! Mi a múlt heti turnusban voltunk Lanternán, ahol minden isteni volt: a szállás, az ellátás, a kék zászlós tengerpart, a két idegenvezető fiú, Ákos és Gábor. Különösen Ákos volt rendkívül segítőkész és udvarias, csak jót lehet mondani róla, róluk. Egyedül a buszos utazás volt kellemetlen a szúkös helyek miatt. Talán érdemes lenne az irodának egy valóban luxusbuszt indítani, akár drágábban is, ahol kényelmesen tölthetik el az utasok az időt, és nem kell beszorítva préselődniük az ülésben, mert az előttük ülők annyira hátjahajtják az ülést. De különben tényleg minden szuper!
Varga Béla Dátum: 2008-07-28 19:33:18
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy a busz ugye reggel érkezik meg, a szállást mikor lehet elfoglalni? Mi aug. 15-én este indulunk busszal Miskolcról, jön még valaki innen?
Forgács Anita Dátum: 2008-07-27 22:42:59
Sziasztok! Köszönöm szépen a sok hasznos információt! smile Üdvözlettel: Anita

Kapcsolat/Elérhetőség