(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Deák Katalin Dátum: 2011-07-22 20:43:05
Tóthné Gyetvai Marianna írta ekkor: 2011-07-15 19:46:05
Kedves Kathy! Pont most olvastam a megyei napilapban, hogy magyar rendőrök is dolgoznak nyári szezonban az Adrián, és ami ennél is fontosabb az egyikük telefonszámát is közölték. Ő talán tud segíteni ebben a kérdésben, és (bár ne legyen rá szükség) egyébként is hasznos lehet. A szám: 06-20/445-4624. Remélem működik is :) Remélem tudtam segíteni, jó pihenést! Nekünk még augusztusig várni kell rá :( Mariann
Szia nagyon szépen köszi az infót, fel is hívtuk a rendőr úrat és nagyon kedvesen teljes körű felvilágosítást adott, úgyhogy mindent megtudtunk amire szükségünk volt! Nagyon köszönöm mégegyszer! Ne aggódj, augusztus hipp-hopp ott lesz! Jó pihenést nektek is és vigyázzatok magatokra! Üdv: Kathy
Benedek Barnabás Dátum: 2011-07-19 18:13:14
sziasztok! volt már valaki porecsen az 1napos nyaraláson? légyszi irjatok hogy van e értelme .. köszönöm sziasztok
Tóthné Gyetvai Marianna Dátum: 2011-07-15 19:46:05
Kedves Kathy! Pont most olvastam a megyei napilapban, hogy magyar rendőrök is dolgoznak nyári szezonban az Adrián, és ami ennél is fontosabb az egyikük telefonszámát is közölték. Ő talán tud segíteni ebben a kérdésben, és (bár ne legyen rá szükség) egyébként is hasznos lehet. A szám: 06-20/445-4624. Remélem működik is :) Remélem tudtam segíteni, jó pihenést! Nekünk még augusztusig várni kell rá :( Mariann
Dátum: 2011-07-15 16:36:59
Sziasztok! Lassan eljön az idő de még egy két kérdés még felmerült bennünk. Egyik, ahogy láttuk 21.40 órakor indul az utolsó busz Porecsből a Laternára, ez sajnos még korai nekünk. Tehát van -e lehetőség autó bérlésre illetve ezek árai hogy alakulnak, mert mi 8-an mennénk és ehhez 1 autó kevés. A személyautó bérleti díja kb. ...kuna/nap illetve a kaució, vagy 1 kisbusz (9 személyes) ...kuna/nap illetve itt is a kaució!!! Válaszotokat előre is megköszönöm: Gyurci
Deák Katalin Dátum: 2011-07-15 13:13:18
Sziasztok egy nagyon fontos kérdésben szeretném kérni a segítségeteket! Szeretném megkérdezni hogy pontosan utána tudnátok e nézni vagy tudnátok e segíteni abban, hogy P-s rendszámú autóval lehet e közlekedni horvátországban, ki tudunk e menni vele, de a legfontossabb h haza tudunk e jönni vele! Egyszerűen akár hol megkérdezzük mindenki mást mondd! Már csak 2 hetünk van az indulásig és gondoltam h ti hátha tudtok segíteni! Nagyon pontos információra lenne szükségem, ami biztos dolgokon, esetleg jogszabályokon alapszik, vagy legalább is aminek után tudunk járni és esetleg papír formájában is magunkkal tudunk vinni! Előre is köszönöm, bármilyen segítség jól jönne! Üdv. mindenkinek, jó utat és jó pihenést: Kathy