(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Skalitzki Dia Dátum: 2011-07-07 16:12:41
Éva írta ekkor: 2011-06-20 12:42:35
Kedves Virág! Köszönöm szépen a sok információt! Hmm...akkor csak autóval éri meg az apartmantelepre utazni, mivel a 17:20-as busz nagyon korán van. Köszönettel: Éva
Sziasztok! Porecról 21:40-kor is indul busz Lanternára de a jegyet előre meg kell váltani az információnál,és az ára oda-vissza csak 36 kuna!
Somogyi Istvánné Dátum: 2011-07-05 13:04:36
Szép napot mindenkinek! Jövő szombaton indulunk gépkocsival Vas megyéből. Sofőrünk Szlovénián keresztül tervezi az utat, mert rövidebb. Mi a véleményetek? Vágjunk bele, vagy menjünk Horvátországon keresztül? Azt olvastam a neten, hogy a szlovén főváros utáni hegyek igazi „autónyüvők”, a horvátországi út viszont hosszabb, de jobb. Akinek van tapasztalata melyiket javasolja? Előre is köszi a válaszokat! - Rozál smile smile smile smile smile
grandIstván Dátum: 2011-07-05 12:41:27
Ottmár Vivien írta ekkor: 2011-07-03 21:31:05
Sziasztok! Mi ma érkeztünk haza, nagyszerű hetet töltöttünk Porecsben. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Rendezett a terület, különféle partok között mindenki megtalálja a neki tetszőt. Az apartmanház is szép, a Marina étteremben pedig nagyon finom ételeket találni:) Jah és persze az idegenvezetők is kedvesek és segítőkészek. Mindenkinek kellemes kikapcsolódást aki még csak most fog utazni! Kedves Ákos és István! Örülök hogy megismerhettelek Titeket. Remélem még lesz alkalmunk találkozni,beszélgetni. smile Üdv: Vivi
Kedves Vivi! Részünkről a megtiszteltetés, hogy egy hétig vendégeink sorában köszönthettünk téged és örülünk, hogy egy valóban kellemes és pihentető nyaralásban lehetett részed itt Lanterna-n. Üdv: István
grandIstván Dátum: 2011-07-05 12:27:43
Szabó Anita írta ekkor: 2011-07-01 23:55:53
Kedves Ákos és István! Érdeklődnék, hogy lehetőség van-e, más városból csatlakozni a buszmenetrendben szereplő valamelyik felszállási ponthoz? Pl.: én szegedi vagyok. Ilyen esetben, van-e lehetőség rá, illetve ha igen, hol és mennyiért lehetne? Köszönöm szépen, előre is, a választ! Üdv: Anita
Kedves Anita! Transzfert csak a megadott városokból indulva tudunk biztosítani leendő utasaink számára, így Szegedről sajnos nincs lehetőség a csatlakozásra. Üdv: István
Koháry Beatrix Dátum: 2011-07-05 11:34:42
Sziasztok! Ma olyasmivel szembesültem, amire nem gondoltam, segítsen aki tud! - Kicsi lányom még nincs két éves, de mire utazunk betölti. Félpanziót fizettem be négyünknek, neki nem, mert azt gondolom ez pénzkidobás lenne, alig eszik valamit, az is kakaóba aprított kenyér, gyümölcs és nyer zöldség. Felhívták az utazási irodában a figyelmemet a lányok, hogy be sem engedik az étterembe, ha nem fizetem be. Valóban így van ? Mennyire kompromisszum készek? Ha befizetem a vacsorát, bejöhet reggel is velünk, esetleg haraphat a kenyeremből, vagy fizessem be a félpanziót, mert " jobb a békesség"? Más: - Lehet-e vitolást bérelni, s ha igen mennyiért, kell-e valamilyen papír hozzá? A korábbi válaszokat köszönöm. Üdv: Bea