(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Skalitzki Dia Dátum: 2011-07-04 17:16:09
Helló mindenki!Tegnap érkeztünk haza a napsütéses Porecről,mindenkinek csak ajánlani tudjuk,kicsi gyerekkel voltunk,mégis felüdülés volt a pihenés,a tenger csodálatosan tiszta,gyönyörűek a virágágyások és a környezet is!Ja és persze ne feledkezzek meg a hiperszuper idegenvezetőkről:Ákosról és Istvánról,akik mindenben segítőkészek és nagyon aranyosak,szóval mindenkinek csak ajánlani tudom,remélem jövőre már 2 gyerkőccel mehetünk vissza!Üdv mindenkinek:Dávid,Zoltán,Dia Miskolcról.
nagyné andrásik emese Dátum: 2011-07-04 12:14:35
Sziasztok ! Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az utat, nagyon jól éreztük magunkat kicsi gyerekkel is, szuperek voltak az idegenvezetők, mindenben segítettek, ezúton is köszönjük Ákosnak és Istvánnak! A kaja szuper, nagyon megéri a félpanzió, főleg hogy a bolt nem éppen olcsó! Ha lehetne már most indulnánk vissza, remélem jövőre újra találkozunk! Üdv.Emese és Helena Debrecenből
Ottmár Vivien Dátum: 2011-07-03 21:31:05
Sziasztok! Mi ma érkeztünk haza, nagyszerű hetet töltöttünk Porecsben. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Rendezett a terület, különféle partok között mindenki megtalálja a neki tetszőt. Az apartmanház is szép, a Marina étteremben pedig nagyon finom ételeket találni:) Jah és persze az idegenvezetők is kedvesek és segítőkészek. Mindenkinek kellemes kikapcsolódást aki még csak most fog utazni! Kedves Ákos és István! Örülök hogy megismerhettelek Titeket. Remélem még lesz alkalmunk találkozni,beszélgetni. smile Üdv: Vivi
Szabó Anita Dátum: 2011-07-01 23:55:53
Kedves Ákos és István! Érdeklődnék, hogy lehetőség van-e, más városból csatlakozni a buszmenetrendben szereplő valamelyik felszállási ponthoz? Pl.: én szegedi vagyok. Ilyen esetben, van-e lehetőség rá, illetve ha igen, hol és mennyiért lehetne? Köszönöm szépen, előre is, a választ! Üdv: Anita
grandIstván Dátum: 2011-07-01 18:13:03
Vozár Róbert írta ekkor: 2011-06-30 07:41:34
Esetleg F1-nézési lehetőség valahol?Élet-halál kérdése.. smile
Kedves Róbert! F1 nézési lehetőség a központi recepció épületénél található, ahol 2 helyen is van lehetőség leülve nagyképernyős TV-ről követni a közvetítést. Üdv: István