(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-04-29 18:26:55
Kedves Emese!Porecbe hajóval és busszal is be lehet jutni. A hajó az egy magánhajó, ami a Lanterna félsziget és Porec között közlekedik.Sajnos ennek az árát majd akkor tudom megmondani pontosan amikor már kint leszek. A busz az pedig a helyi járatos busz aminek a költsége tavaly 50 kuna volt oda-vissza egy főnek. A hajó illetve a busz menetideje is kb. 30-40 perc és mindkettő megadott menetrend szerint közlekedik. Porecben van olyan fagyizó ahol dobálják a fagyit, de az Isztria legnagyobb fagyidobálló "művészét" a Fish Piknik hajókirándulásunk keretében keressük fel Vrsar városában. smile Kimondott gyermekanimáció nincsen a Lanterna félszigeten, inkább ilyen "gyerekdiszkó" szerűségeket szoktak rendezni!A gyerekek a Lanterna félszigeten található játszótereket is nagyon szokták szeretni! smile Remélem tudtam segíteni, ha bármi kérdésed van még írj nyugodtan!Üdv.:Ákos
nagyné andrásik emese Dátum: 2011-04-28 21:55:30
Kedves Ákos ! Június 24-én indulunk nyaralni egy 3,5 éves leányzóval, szeretnék érdeklődni hogy a busszal utazóknak milyen lehetőségük van bejutni Porecbe? Olvastam hogy van busz és hajó is, ez kb. hány perces és mennyibe kerül, milyen gyakran indul és mennyit kell gyalogolni a megállóhoz? Porecben van olyan fagyizó ahol dobálják a fagyit? A másik kérdésem még hogy olvastam egy nagyon régi hozzászólásban hogy van gyerekanimáció! ez alatt mit kell érteni? Ha lennének jó kis programok akkor talán nem kéne elvinni a fél gyerekszobát! Előre is köszönöm válaszod! Emese
Juccancs Dátum: 2011-04-26 12:29:26
Kedves Mindenki! Korábbi hozzászólásomban kiderül, hogy megkaptuk 2 fős áron a 3 személyes apartmant. Viszont hangsúlyozom, hogy ez csak korlátozott számban lehetséges...és több dolog függvénye. Szóval mielőtt elindulna a lavina, helyesbítek. :)
Benedek Barnabás Dátum: 2011-04-24 12:29:18
Köszönöm szépen Ákos! Ha valami még eszembe jut majd irok csao
Dátum: 2011-04-21 12:02:59
Kedves Csilla!Az apartman foglalásokkal kapcsolatban vagy az [email protected] email címre kellene egy email írni vagy telefonon a 06-52-448-348-as telefonszámon lehet tájékoztatást kérni. Remélem tudtam segíteni ha bármi kérdése van még írjon nyugodtan!Üdv.:Ákos