(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-05-19 17:33:54
Kedves Csaba!A Plitvicei tavakhoz 110 kuna/fő a belépő. Igazából ilyen kérés még nem merült fel, hogy követnék a buszt. Nálunk a program úgy néz ki, hogy a megérkezéskor lerak a busz az 1-es bejáratnál és a 2-es bejáratnál végzünk, ahol vár minekt a busz. Tehát mindenhol csak egyszer vagyunk ezért nem tudom, hogy tudnátok megoldani a kocsival a parkolást. Illetve a tavak meglátogatása után mi ebédelni megyünk és nem rögtön haza indulunk. Ezért nem tudom, hogyan tudnánk kivitelezni ezt a kérést, de érkezésetekig átgondolom!Jó?Az apartmanokban egy nagy és egy kis törölközőt adnak fejenként, amit hét közben szoktak cserélni.Sajnos a konyhában nincs kávéfőző. Remélem tudtam segíteni és elnézést a késői válaszért!Üdv.:Ákos
Laci Dátum: 2011-05-19 12:45:09
Kedves Csaba!Mi Horvátországba most jártunk először és nem sikerült túl jól :( és autóval is elsőnek vágtunk neki ilyen hosszab távnak.(és utoljára :( )Porecsről nem tudok mit modani semmit nem ismerem.Amit tudok a tavak nagyon szép és érdemes ellátogatni.Igazából inkább kérdez és válaszolok.Üdv.Szilvia
Kiss Csaba Dátum: 2011-05-19 08:13:15
Kedves Szilvia! Köszönöm az infót! Ha van egyéb, praktikus dolog, amit jó ha tudunk, vagy csak tapasztalat Porecsről, szívesen veszem, ha megosztod. Üdv: Csaba
Laci Dátum: 2011-05-18 14:33:35
Kiss Csaba írta ekkor: 2011-05-11 13:16:41
Szia Ákos! Mi 09.03-én érkezünk egyénileg. Mivel autóval leszünk, szeretnénk a Plitvicei tavakhoz is azzal menni. Van rá lehetőség, hogy autóval megyünk a busz után, és ott csatlakozunk a társasághoz? Ha igen, kb. mennyi ott a belépő ára? Az apartmanhoz mennyi törölközőt adnak? A konyhában van kávéfőző?
Kedves Csaba!Tudom nem nekem szól a kérdés de szivesen válaszolok.(Ha nem baj.)Tavaknál 110 kuna a belépő/Felnőtt.Üdv:Szilvia
Iván Anita Dátum: 2011-05-17 15:49:15
nagyné andrásik emese írta ekkor: 2011-05-17 11:57:00
Kedves Anita ! Ne haragudj hogy így ismeretlenül megszólítalak csak azt szeretném megkérdezni hogy mennyi idős gyerekkel utaztok! Én egy 3,5 évessel vágok neki, nagyon izgulok hogy hogy fogja bírni az utat! Mi is ebben az időpontban indulunk, Debrecenből indultok? Emese
Kedves Emese! Az én gyerekeim már nagyok, Anna 12, Bence 10 , Gergő 8 éves. Sümegiek vagyunk és Kanizsán szállunk fel.Én is izgulok, mert még busszal, csoporttal nem mentünk sehova, de nem akartuk bevállalni az autópályát, mert már voltunk és stresszes volt. Leányod biztosan végigalussza az utat, ne aggódj.Ha van kedved levelezni, [email protected] a címem. Legalább megismerkedünk, mire odaérünk. Üdv: Anita