(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

nagyné andrásik emese Dátum: 2011-05-17 11:57:00
Iván Anita írta ekkor: 2011-05-16 15:35:04
Kedves Ákos! A jún.25-i turnusban megyünk busszal, 3 gyerekkel. Egy kicsit izgulok, hogy minden flottul menjen. Félpanzióra fizettünk be, de azért szeretném tudni, mennyire felszereltek a konyhák, mert nem igazán derül ki a képekből. Nem akarok nagy főzést csapni, de egy zacskós levest, ilyesmit biztosan csinálok. Légy szíves, írd meg , ilyen apró főzőcskézésre van-e lehetőség. Még egy kérdés: kunát vagy eurót érdemesebb-e vinni? Két fakultatív programra is szeretnénk menni, azt olvastam valahol, hogy azt euróban is lehet fizetni. Várom válaszod. Üdvözlettel és további szép napot: Anita
Kedves Anita ! Ne haragudj hogy így ismeretlenül megszólítalak csak azt szeretném megkérdezni hogy mennyi idős gyerekkel utaztok! Én egy 3,5 évessel vágok neki, nagyon izgulok hogy hogy fogja bírni az utat! Mi is ebben az időpontban indulunk, Debrecenből indultok? Emese
Iván Anita Dátum: 2011-05-16 15:35:04
Kedves Ákos! A jún.25-i turnusban megyünk busszal, 3 gyerekkel. Egy kicsit izgulok, hogy minden flottul menjen. Félpanzióra fizettünk be, de azért szeretném tudni, mennyire felszereltek a konyhák, mert nem igazán derül ki a képekből. Nem akarok nagy főzést csapni, de egy zacskós levest, ilyesmit biztosan csinálok. Légy szíves, írd meg , ilyen apró főzőcskézésre van-e lehetőség. Még egy kérdés: kunát vagy eurót érdemesebb-e vinni? Két fakultatív programra is szeretnénk menni, azt olvastam valahol, hogy azt euróban is lehet fizetni. Várom válaszod. Üdvözlettel és további szép napot: Anita
KissVirág Dátum: 2011-05-11 21:18:56
Kiss Csaba írta ekkor: 2011-05-11 13:16:41
Szia Ákos! Mi 09.03-én érkezünk egyénileg. Mivel autóval leszünk, szeretnénk a Plitvicei tavakhoz is azzal menni. Van rá lehetőség, hogy autóval megyünk a busz után, és ott csatlakozunk a társasághoz? Ha igen, kb. mennyi ott a belépő ára? Az apartmanhoz mennyi törölközőt adnak? A konyhában van kávéfőző?
Szia Csaba! Ha ketten mentek, akkor lesz két kéztörlő és két nagyobb törölköző. Egyszer cserélik is, azt hiszem kedden vagy szerdán. Nincs kávéfőző a konyhában. Legalább is tavaly nem volt.
Kiss Csaba Dátum: 2011-05-11 13:16:41
Szia Ákos! Mi 09.03-én érkezünk egyénileg. Mivel autóval leszünk, szeretnénk a Plitvicei tavakhoz is azzal menni. Van rá lehetőség, hogy autóval megyünk a busz után, és ott csatlakozunk a társasághoz? Ha igen, kb. mennyi ott a belépő ára? Az apartmanhoz mennyi törölközőt adnak? A konyhában van kávéfőző?
Kiss Csaba Dátum: 2011-05-11 13:12:23
Bocsi, folytatom a mondatot... egyelőre ennyi jutott eszembe, köszönöm a válaszodat!