(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-04-12 08:08:21
Kedves Gyurci!Velencébe egy 300 fős hajóval utazunk majd át, ami minden esetben elindul és nincsen létszám korlátozás.Úgyhogy teljesen biztos, hogy eljutnak Velencébe.:)Az érkezés után majd nálam kell jelezni, hogy hányan szeretnének pontosan utazni. A pénzváltással kapcsolatban és minden utasomnak azt szoktam ajánlani, hogy hozzanak eurót és kunát is. Euróban be lehet fizetni a programokat is, de a boltok nagy részében illetve Porecsben is a kuna a hivatalos fizetőeszköz. De a Velencei kirándulás miatt praktikus eurót is hozni. Tavaly egy euróért 7-7,1kunát adtak. Ha már kint leszek akkor megírom a mostani váltási arányokat, így remélem könnyebb lesz a döntést meghozni. Remélem tudtam segíteni és ha bármi kérdése van még írjon nyugodtan!Üdv.:Ákos
Dátum: 2011-04-10 14:46:14
Kedves Ákos! szeptemberben az utolsó turnusban megyünk egy kis csapattal (8 fő), azt szeretnénk tudni, hogy lesz -e lehetőségünk Velencébe átmenni, vagy csak bizonyos létszám felett lesz ez a fakultatív program? Sajnos Spanyolban ezt Andorrával szintén megjártuk, nem tudtunk elmenni mert nem volt meg a létszám :-(! Még egy kérdés, euróval lehet Porecsba fizetni vagy csak kunával, illetve melyikkel éri meg jobban fizetni, valamint melyiket jobb kint váltani (euró-kuna, forint-euro, forint-kuna)? Köszönöm válaszát előre is, Gyurci! smile
Dátum: 2011-04-09 07:56:13
Kedves Eszti!Arra kérlek,hogy írj egy emailt a [email protected] email címre a problémával kapcsolatban vagy 06-52-448-348-as számon is tudsz segítséget kérni!BIztos,hogy tudnak segíteni a kolléganők!Remélem tudtam segíteni és ha bármi kérdésed van még írj nyugodtan!üdv.:Ákos
Holzmann Lászlóné Dátum: 2011-04-08 12:08:55
Kedves Ákos! Online foglaltam szállást és a fizetési módnál a személyesen a Grand Touristnál-t választottam (mert figyelmetlen voltam). Szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudnám módosítani, hogy banki átutalással fizethessek. Köszönöm! Eszti
Dátum: 2011-04-05 11:06:22
Kedves Ákos! Nagyon köszönöm a gyors válaszodat, ez a döntésünket nagyban megkönnyítette! Lefoglaltam, sőt be is fizettem az apartmant, és örülünk, hogy Argó kiskutyánk is velünk tarthat! smile Remélem az időjárás kegyes lesz hozzánk, és még jó idő lesz szeptemberben is! Még egyszer köszönöm, valamint az iroda dolgozóinak is a rugalmasságát, mert foglaláskor elfelejtettem valószínűleg bekattintani a törzsutas kedvezményt, és egy telefonra azonnal azt is elintézték! Hát ezért (is) utazunk mi már harmadjára a Grand Tourssal!!! Gyöngyi