(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Asztalos Attiláné Dátum: 2011-04-04 11:51:06
Asztalos Attiláné írta ekkor: 2011-04-04 11:19:48
Ákos! Ma foglaltam le egy 5 férőhelyes apartmant. 08.20-08.27 turnusra. A félpanzióhoz nem tudtam külön kalkulálni a felnőt ill.gyerek menüt. 4 felnőt 1fő 14 éven alulinak kértünk félpanziót. Viszont azt sem értem, miért nem kapok előfoglalási kedvezményt? nem is kérdi hogy igénybe veszem-e. válaszodat várom
Ákos! Bocsi de már telefonon keresztül meg is oldották a problémámat. Mégegyszer bocsi! smile
Asztalos Attiláné Dátum: 2011-04-04 11:19:48
Ákos! Ma foglaltam le egy 5 férőhelyes apartmant. 08.20-08.27 turnusra. A félpanzióhoz nem tudtam külön kalkulálni a felnőt ill.gyerek menüt. 4 felnőt 1fő 14 éven alulinak kértünk félpanziót. Viszont azt sem értem, miért nem kapok előfoglalási kedvezményt? nem is kérdi hogy igénybe veszem-e. válaszodat várom
Dátum: 2011-04-04 10:16:46
Kedves Gyöngyi!Igen lehet, viszont ennek felára van 7euró/nap!Az utaolsó turnusban is jó idő szokott lenni, reméljük az idén is így lesz, de sajnos ezt előre megmondani nem tudom!Remélem tudtam segíteni és ha bármi kérdésed van még írj nyugodtan!Üdv.:Ákos
Dátum: 2011-04-04 10:14:10
Kedves Rozál!A hosszabbítás lehetőségére csak az adott héten tudok választ adni!Ez attól függ, hogy a következő héten marad-e üresen 4 és 2 fős apartman, akkor jelzem az irodánknak az igényt, de szerintem semmi akadálya nem lesz!De ahogy írtam is ez leghamarabb azon a héten derül ki!A Brijuni kirándulásra keretében a Lanterna apartmantelepről indul a busz Porecbe. Porecből indul a hajó és egy kellemes nem fárasztó egész napos kirándulás. Az ára pedig 400 kuna. Lehet euróban és kunában is fizetni a fakultativ programokat.Ha kint leszek megírom a váltási arányokat is, így könnyebben el tudjátok dönteni, hogyan éri meg jobban. De ha eurót hoztok az is tökéletes, hiszen abban is be lehet fizetni a programokat.---Az apartmanokat turnusváltáskor takarítják, de seprű, lapát, felmosó is van az apartmanokban, úgyhogy azt nem kell hozni.Remélem tudtam segíteni és ha bármi kérdésed van még íj nyugodtan!Szeretettel Várlak Titeket!Üdv.:Ákos smile
Dátum: 2011-04-03 21:11:41
Szép napot! A kérdésem a következő lenne: kisállatot lehet-e vinni az apartmanba? Egy kistestű kutyáról lenne szó. Valamint az utolsó turnusban milyen idő szokott lenni? Lehet-e még strandolni? Köszönöm: Gyöngyi