(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Somogyi Istvánné Dátum: 2011-04-01 13:29:28
Szép napot mindenkinek! Andi! Mi is július 16-ától leszünk a Briankában egy 4 és egy 2 fős apartmanban, félpanzióval. Ákos! Lenne arra lehetőség, hogy 23-tól még 3-4 napot hosszabbítsunk? (Mintha korábban olvastam volna, hogy esetleg megoldható, ha az utánunk jövők kipótolják a turnust.) Az ilyen igényt hol jelezzük? Nálad, vagy az utazási irodában, ahol befizettünk? A brijuni kirándulást nem találtam meg a prospektusban. Írod, hogy 300 fős hajó indul a szigetre. Honnan? Ugye egész napos a program? És a lényeg: mennyibe kerül? A fakultatív programokat euróban is lehet fizetni vagy csak kunában? Ezt azért kérdem, hogy itthon váltsunk-e forintért kunát – és kb. mennyivel kalkuláljunk Brijunra -, vagy jobb, ha majd ott váltjuk át az eurót? ---- Olvastam, hogy hetente 1x takarítják az apartmanokat. Seprű, lapát, felmosó ruha és vödör van-e vagy jobb, ha viszünk? (utálom, ha bokáig áll a víz a zuhanyzóban…) Előre is köszi a válaszodat! Rozál
Juccancs Dátum: 2011-03-29 19:05:30
Grand Éva írta ekkor: 2011-03-29 11:44:49
Szia!Függ az időponttól és a közlekedés módjától. Ha egyéni utazás lenne, csak 3 fős áron tudjuk odaadni az apartmant, ha buszos, akkor néha teszünk kivételt és odaadjuk a 3 fős apartmant is 2 fő áron.
Már sikerült is elintézni, megkaptunk egy általunk kiválasztott 3 férőhelyes szobát 2 fős áron. smile Nagyon kedves és segítőkész volt az ügyintéző, ismét megerősített abban, hogy a Grandtours fantasztikus! smile Várom a tapasztalt utazók tanácsait, hová érdemes menni fakultatív program keretében, és hogy milyen élményekkel gazdagodtak az út során. smile
Grand Éva Dátum: 2011-03-29 11:44:49
Juccancs írta ekkor: 2011-03-28 19:03:36
Kedves Ákos! Az lenne a kérdésem, hogy ha abban a turnusban, amikor utazni szeretnénk (2 fő), már csak 3 férőhelyes szoba van szabad, lehetséges e igénybe venni? Szóval ha minden 2 személyes szobát lefoglalnak, utána van lehetőség 3 férőhelyesbe mennünk?
Szia!Függ az időponttól és a közlekedés módjától. Ha egyéni utazás lenne, csak 3 fős áron tudjuk odaadni az apartmant, ha buszos, akkor néha teszünk kivételt és odaadjuk a 3 fős apartmant is 2 fő áron.
Juccancs Dátum: 2011-03-28 19:03:36
Kedves Ákos! Az lenne a kérdésem, hogy ha abban a turnusban, amikor utazni szeretnénk (2 fő), már csak 3 férőhelyes szoba van szabad, lehetséges e igénybe venni? Szóval ha minden 2 személyes szobát lefoglalnak, utána van lehetőség 3 férőhelyesbe mennünk?
Dátum: 2011-03-23 17:26:25
Kedves Erika!Ha mégis időközben félpanziót szeretnének befizetni, erre is van lehetőség irodánkban.A reggeli 7-10 óráig, a vacsora pedig 19-21 óráig tart. A kirándulásokon a 2 éven aluli gyermekért nem kell fizetni. Az étteremben van etetőszék!:)Az időről sajnos előre nem tudok nyilatkozni, de tavaly ebben az időpontban nagyon jó idő volt.Az én véleményen szerint bababarát a Lanterna apartmantelep, akik eddig nálunk nyaraltak kisbabával nagyon jól érezték magukat, és persze a picik is!:)Még egy fontos dolog, hogy érkezéskor szóljatok, hiszen kiságyat is tudnak biztosítani a baba számára.Remélem tudtam segíteni, ha bármi kérdésed van még írj nyugodtan!Üdv.:Ákos smile