(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

KissVirág Dátum: 2011-02-25 22:06:00
Kedves Ákos! Köszönöm szépen a választ! smile
Dátum: 2011-02-14 09:18:51
Szia Virág!Az Isztria körúton Pulában töltünk a legtöbb időt! smile A város nevezetes pontjait együtt felkeressük és utána van szabad program is!Az Amfiteátrumot viszont csak kívűlről tekintjük meg, mivel domboldalra épült kívűlről az oldalából is pont annyit lehet látni mint belülről. Ha szeretnétek belülről is megtekinteni, az külön belépődíjba kerül,de erre is van lehetőség a szabadprogram keretében.Pulában a főtértől kb.5-10 perces séta az Amfiteátrum, úgyhogy nem nagy távolság.Remélem tudtam segíteni.Üdv.:Ákos! smile
KissVirág Dátum: 2011-02-13 17:00:00
írta ekkor: 2011-02-13 09:49:59
Szia Virág!Sajnos a program keretében nem nyílik erre lehetőség!A hely bejárata ahol a dinólábnyom található a szafariparkon belül van és ahogy írtam is, azt csak kisvonattal keressük fel és nem megy be arra a területre a kisvonat! smile Sajnálom!Üdv.:Ákos!ui.: Az idén melyik turnusban várhatlak Titeket? smile
Szia! Köszönöm szépen a választ! Azt szeretném megkérdezni az Isztria körúttal kapcsolatosan, hogy Pulában az Amfiteátrum megtekintésére mennyi idő áll rendelkezésre? Még nem tudjuk pontosan, hogy mikor megyünk, valószínűleg egy későbbi turnusba. smile Üdv: Virág
Dátum: 2011-02-13 09:52:44
Kedves Andi!Nyugodtan, bármi kérdésed van írj és megpróbálok mindenben segíteni! smile Szeretettel várlak Titeket!Üdv.:Ákos
Dátum: 2011-02-13 09:49:59
Szia Virág!Sajnos a program keretében nem nyílik erre lehetőség!A hely bejárata ahol a dinólábnyom található a szafariparkon belül van és ahogy írtam is, azt csak kisvonattal keressük fel és nem megy be arra a területre a kisvonat! smile Sajnálom!Üdv.:Ákos!ui.: Az idén melyik turnusban várhatlak Titeket? smile