(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Gáspár Tímea Dátum: 2011-01-28 10:49:40
Sziasztok! Idén Porec-be tervezem a nyaralást 3 gyerekkel (12,8,8,)egyedül, akik még sohasem voltak külföldön és Horvátországba szeretnének elmenni. Még nem döntöttem el, hogy busszal, vagy be merjem vállalni Kecskemétről autóval. Szeretném megkérdezni, hogy mennyire gyorsan mélyül a tenger? Amennyiben az előfoglalást választom a fakultatív programot is ki lehet előre fizetni, vagy nem, csak ott a helyszínen? Az ellátást is ki lehet előre fizetni? Az árkalkulátor nem számol étkezés esetén külön felnőtt és gyerek árral. Elolvastam a fórum minden bejegyzését, de ha valakinek lenne valami egyéb tudnivalója, hogy mit érdemes vinni, mit nem, vagy egyéb, szívesen venném. Előre is köszi mindenkinek. Üdv:Tímea
Dátum: 2011-01-27 10:19:55
Sajnos előre nem nagyon lehet már az időjárást kiszámítani. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, szeptemberben is nagyon jó idő szokott lenni, de sajnos azt sem tudom garantálni, hogy egy csepp eső sem fog esni. Nagyon ritka a tartós esős idő. Általában ha esik akkor az gyorsan átvonul és megérkezik a napsütés. A levegő átlaghőmérséklete szeptemberben is 26°C körül mozog. A víz átlaghőmérséklete még szeptemberben is eléri a 22°C-t. Az Adriai-tenger, amely maximális mélysége az Isztria-félsziget nyugati partjánál csupán 40 m, gyorsan felmelegszik így ettől magasabb vízhőmérséklet is lehet. Ezek átlagadatok, de ettől jóval magasabb levegő- és víz hőmérséklet is elképzelhető. Örülök, hogy tetszik a fórum. Igazából tapasztalatok alapján lehet többet megtudni az utazásról és jobban felkészültebbnek lenni. Megpróbálok mindenben segíteni!Ha bármi kérdése van még írjon nyugodtan!Üdv.:Ákos
Kerekes Mónika Dátum: 2011-01-26 23:50:12
Üdvözlet mindenkinek! Nagyon sok hasznos dolgot lehet megtudni az előttem szólók kérdéseiből és a a ti részletes válaszaitokból, mindenki nevében köszönet érte. Minket még az időjárás érdekelne kicsit bővebben. Szeptember 3-10 turnusban szeretnénk utazni, mik a tapasztalatok lehet még ekkor is fürödni egész nap, hány fok van illetve a víz hány fokos? Van e már esetleg valamiféle időjárás előrejelzés a 2011-es év ezen időszakára? Előre is köszönöm a választ.
Deák Katalin Dátum: 2011-01-22 16:02:30
írta ekkor: 2011-01-21 09:14:00
A reggeliből kihagytam a lekvárokat,vajakat és aszalt gyümölcsökt!:)Így már teljes a lista!Üdv.:Ákos
Hmmm, ez nagyon jól hangzik, úgyhogy az már tutira el van döntve, hogy vacsorát fogunk kérni, a reggeli az még kérdéses, bár az is nagyon kecsegtetően hangzik smile Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást, ha még esetleg lesz kérdésem akkor mindenképpen írok! Üdv: Kathy
Dátum: 2011-01-21 09:14:00
A reggeliből kihagytam a lekvárokat,vajakat és aszalt gyümölcsökt!:)Így már teljes a lista!Üdv.:Ákos