(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Darabosné Lakatos Andrea Dátum: 2011-02-12 18:58:57
Kedves Ákos! Köszönöm szépen a részletes tájékoztatást, nagyon sokat segítettél vele. Július 16-án megyünk a Lanterna apartmanba a családommal egyénileg a Grand Tours szervezésében. Biztos hogy lesz még addig kérdésem ! Köszönöm a segítségedet. Andi
KissVirág Dátum: 2011-02-12 16:37:59
Szia! Azt szeretném kérdezni a Brijuni kirándulással kapcsolatosan, hogy azt olvastam az egyik honlapon, hogy a Brijuni szigeten található 200 darab dinó lábnyom. Ezt lehetőség nyílik e a túra során megtekinteni egy rövid ideig? Komolyan érdekelne. smile
Dátum: 2011-02-11 20:16:55
Kedves Andrea!A Brijuni kirándulás keretében egy 300 fős hajóval indulunk a sziget felfedezésére. A megérkezés után megtekintjük a Szent German templomot, egy kb.1600 éves olajfát, Koki-t Tito-nak a kakaduját, egy épület alsó szintjén egy kiállítást kitömött álltatokból, az épület felső szintén pedig egy képkiállítást Tito Brijun címmel, ahol Sophia Loren-től Kádár János-ig mindenkit megtalálhatunk, hiszen a szigetre csak azok a személyek léphettek akiknek Tito engedélyt adott, és minden prominens személyiséggel le is fotóztatta magát. Ezután megtekintjük Tito Cadillac-jének is a replikáját.Utána kisvonatra szállunk, amelyel körbe megyünk a szigeten. A kisvonatozás keretében látogatunk el a "szafáripark"-ba.Ahol a kisvonatról nézhetjük meg az állatokat.A szafáriparkban van egy rövid szünet is amikor ki lehet szállni a kisvonatból fényképezni, de ez csak 10-15 perc. A kisvonatozás után pedig egy kis szabadprogram is van, amely keretében lehetőség nyílik még fényképezésre az indulás előtt-de a szafáripark túl messze van ahhoz, hogy gyalog visszasétáljanak.A Brijuni szigeten nem található kifejezett étterem,úgyhogy én azt szoktam ajánlani a vendégeknek, hogy mindenki inkább hozzon magával „útravalót”.A Brijuni kirándulásnál a gyerekjegy 14 éves korig értendő.Remélem tudtam segíteni, ha bármi kérdése van még írjon nyugodtan!Üdv.:Ákos
Darabosné Lakatos Andrea Dátum: 2011-02-09 15:03:54
Kedves Ákos ! Érdeklődni szeretnék a Brijunk kirándulásról? Pontosan mit takar az , hogy "felkereshető a szafáripark"? Másik kérdésem, hogy az ebédelni hol lehet? Hány éves korig van a gyerek jegy? Előre is köszönöm a segítségedet! Darabosné
Dátum: 2011-01-28 18:14:58
Kedves Tímea!A buszmenetrend menüre kattintva, megtekintheti, hogy hány óra kb. a buszút. Ha Pesten szállnak fel akkor kb 8-9 óra az út!Ez a legközelebbi desztinációnk, úgyhogy busszal nagyon kényelmes az utazás és ami talán a felnőttek és a gyerek szempontjából is a legfontosabb, hogy nem hosszú! smile A Lanterna apartmantelep egy félsziget,így 2 féle tengerpart is van!Az apartmanházaktól 50m-re található Déli strand sziklás és gyorsan mélyül, búvárkodásra is tökéletes, az Északi strand amely az félsziget másik oldalán található, az apartmanházaktól 5 perc sétára, lassan mélyülő és aprókavicsos.A gyerekes családok, inkább az utóbbi tengerpartot kedvelik.A fakultativ programokat csak a megérkezés után a helyszínen lehet kifizetni.Az ellátást pedig itthon az utazási irodában lehet kifizetni.Köszönöm az észrevételt jelzem az irodának, mert tényleg nem számol külön felnőtt és gyermek árral a kalkulátor.Pár jó tanács:Horvátországban az élelmiszer árak elég magasak, úgyhogy ha gondolkozik a félpanzió befizetésén akkor az nagyon megéri az árát.Remélem tudtam segíteni, ha bármi kérdése van még írjon nyugodtan!Üdv.:Ákos