(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-01-14 22:44:24
Kedves Ákos! Most foglaltam le 2 db apartmant az első turnusra Porecre, és kérik az útlevélszámot. A gondom az, hogy egyikünknek nincs útlevele és nem is akarunk nagyon csináltatni, mert úgy tudom Horvátországba elég a személyi igazolvány. A foglalásnál viszont kérik az útlevélszámot. Most még beírtam, hogy "később" de ha nincs akkor elég ha a szig számot megadjuk? A másik problémám, hogy azt hiszem elfelejtettem bejelölni az előfoglalási kedvezményt. Azért figyelembe veszik, vagy inkább töröljem a foglalást és indítsam újra? Bocsánat, hogy tőled kérdezem, de nem találtam más fórumot, ahol megkérdezhetném. Üdvözlettel: Berkiné Oláh Szonja
Dátum: 2011-01-13 09:26:39
Kedves Andrea!Mindkét épület jellege teljesen ugyanolyan!Ahogy a leírásban is van "szocreál" típusú apartmanok, nincsenek felújítva, de nagyon tiszták az apartmanok-ami szerintem a legfontosabb-. smile A szobák alaprajza a katalógusban megtalálható. Itt a honlapon pedig a fejlécen a Magunkról menüpontra kell kattintani, azon belül a Katalógus 2011.Így itt is megtekinthető a katalógus. A 84 oldalon van az alaprajz. Minden apartmanunk ugyanígy néz ki. Kivétel a 297-es 2 szintes apartan, aminek az elrendezése az előző válaszomban található!Remélem tudtam segíteni!Ha bármiben segítségére tudok még lenni, írjon nyugodtan és persze akkor is, ha sikerült választani!sm01#Üdv.:Ákos
Andi39 Dátum: 2011-01-12 09:01:32
írta ekkor: 2011-01-10 23:22:26
Kedves Andrea!Az apartmanházak földszintjén találhatóak az 5 ágyas apartmanok és a második emeleten a 2 ágyas apartmanok, így az 5 és a 2 ágyas apartmanok nincsenek kimondottan közel egymáshoz!De 2db olyan lehetőséget is tudok ajánlani Önnek, ami kimondottan közel van egymáshoz!De mindkét esetben 3 és 4 ágyas apartmanról van szó. Az egyik a Branka apartmanház első emeletén található a 189-190-es szobák. Ezek a szobák pontosan egymás mellett vannak és egymás tükörképei. Ugyanakkora mind a két apartman, csak az egyikben 4 ágy van(2 a nagy, 2 a kisszobában), a másikban pedig három. (2 a nagyszobában, 1 a kisszobában). A másik lehetőség a Daniela apartmanházban a földszinten található a 297 és 303 szobák. Ez a 2 szoba nem teljesen egymás mellett van, de csak pár lépés a két bejárati ajtó egymástól!A 297-es szoba az egyetlen kétszintes apartmanunk, az alsó szinten van a konyha 2 ágy, erkély és fürdő. A felső szinten 2 ágy, fürdő és szintén erkély. A 303-as apartman az alaprajznak megfelelően mint minden más apartmanunk 2 légterű, nagyszobában 2 ágy, kisszobában 1 ágy.A kilátás minden apartmanból vagy a környező apartmanok felé van, vagy a tenger felé, de sajnos a fák eltakarják a kilátást, így a tegert teljes egészében nem lehet látni!Remélem tudtam segíteni a döntésben. Ha bármi kérdése van még, írjon nyugodtan megpróbálok mindenben segíteni!Üdv.:Ákos
Kedves Ákos! Nagyon köszönöm az információkat! A két ház (Daniela, ill. Branka) alaprajza, ill. az épületek jellege teljesen egyforma, vagy van eltérés? Valahol találok-e szoba alaprajzokat? Nagyon köszönöm a segítségét! Üdv: Andrea
Dátum: 2011-01-10 23:22:26
Kedves Andrea!Az apartmanházak földszintjén találhatóak az 5 ágyas apartmanok és a második emeleten a 2 ágyas apartmanok, így az 5 és a 2 ágyas apartmanok nincsenek kimondottan közel egymáshoz!De 2db olyan lehetőséget is tudok ajánlani Önnek, ami kimondottan közel van egymáshoz!De mindkét esetben 3 és 4 ágyas apartmanról van szó. Az egyik a Branka apartmanház első emeletén található a 189-190-es szobák. Ezek a szobák pontosan egymás mellett vannak és egymás tükörképei. Ugyanakkora mind a két apartman, csak az egyikben 4 ágy van(2 a nagy, 2 a kisszobában), a másikban pedig három. (2 a nagyszobában, 1 a kisszobában). A másik lehetőség a Daniela apartmanházban a földszinten található a 297 és 303 szobák. Ez a 2 szoba nem teljesen egymás mellett van, de csak pár lépés a két bejárati ajtó egymástól!A 297-es szoba az egyetlen kétszintes apartmanunk, az alsó szinten van a konyha 2 ágy, erkély és fürdő. A felső szinten 2 ágy, fürdő és szintén erkély. A 303-as apartman az alaprajznak megfelelően mint minden más apartmanunk 2 légterű, nagyszobában 2 ágy, kisszobában 1 ágy.A kilátás minden apartmanból vagy a környező apartmanok felé van, vagy a tenger felé, de sajnos a fák eltakarják a kilátást, így a tegert teljes egészében nem lehet látni!Remélem tudtam segíteni a döntésben. Ha bármi kérdése van még, írjon nyugodtan megpróbálok mindenben segíteni!Üdv.:Ákos
Andi39 Dátum: 2011-01-08 21:28:11
Kedves Ákos! Hétfős családunkkal mennénk Porecre júliusban. Ahogy látom, most még bőven van szabad hely. Szükségünk van egy négy- és egy háromágyas szobára, vagy egy öt- és egy kétágyasra. Melyik két szoba lenne legjobb, ami közel van egymáshoz, és esetleg még valamilyen kilátása is van? Köszönettel Andrea