(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-01-21 09:11:54
Szia Kathy!A reggeli és a vacsora is svédasztalos!Írom, hogy kb. milyen ételek szoktak lenni.A reggelinél mindig van zsemle, kenyér(barna, szezámmagos többféle), felvágottak, sajtok, palacsinta, croissant, csokis-lekváros sütemények(fornetti jellegű), rántotta, sültvirsli, sültkolbász, többféle joghurt és müzli.A reggelihez, kávé, tej, kakaó illetve az italautomatából üditők is rendelkezésre állnak. A vacsora: saláták, külön alapanyagok is vannak, hogy magadnak válogathatod össze, illetve vannak elkészített saláták is. A főételeknél, krumpi(sült, főtt, píritott mikor melyik vagy mindegyik),rizs, rizibizi, tészta(min.2 féle:spagetti és még valamilyen), bolognai- és paradicsomszósz, pizza(sonkás-gombás, sajtos), és van általában 2 húsfajtából feltét, és 2 halból. Desszertek:sütik, tejberizs, puding, fagyi(min.4féle), és gyümölcsök. És ahogy a prospektus is írja:korlátlan italfogyasztás az italautomatából üdítők, fehér-és vörösbor illetve csapolt sör. Remélem tudtam segíteni a döntésben. Ha bármi kérdés van, írj nyugodtan!Üdv.:Ákos
Deák Katalin Dátum: 2011-01-20 19:25:23
írta ekkor: 2011-01-20 08:50:19
Kedves Katalin!A szobák kinézete teljes mértékben megfelel a honlapon illetve a prospektusban található képeknek, hiszen ezeket a képeket irodánk készítette.Berendezés tekintetéban "szocreál" típusúak. A belső elrendezés is a prospektusban közölt alaprajznak megfelel. A 2fős apartmanok elrendezése is ugyanilyen. Ugyanúgy 2 szobás, csak a nagyszobában van 2 ágy és a kisszobában nincs ágy. A 2 fős apartmanok általában a második emelten találhatók, de sajnos a tengert nem nagyon lehet látni, mert a fák eltakarják a kilátást. Pár kivétel azért van, ahonnan valamelyest lehet látni a tengert, de nem teljesen. Ezek a szobák a Branka apartmanházban a 197, 198, 199. A Daniela apartmanházban pedig a 326.szoba. Más szobákból is lehet látni egy kicsit, de ezekből a szobákból talán jobban. A félpanziót szeretnétek igénybe venni?Mert az nagyon megéri. Horvátországban az árak nem a legolcsóbbak, így ez a félpanzió nagyon megéri az árát, és ez az egyetlen olyan desztinációnk ahol a félpanzió tartalmazza az italfogyasztást is.Bármiben tudok még segíteni, írj nyugodtan!Üdv.:Ákos
Szia Ákos! Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást, meg fogjuk fogadni a tanácsokat a szobákat illetően, persze ha szabad lesz ebből a 3 szobából 2. smile Igazából nem tudom miért de nekünk amúgy is a Branka apartman a szimpatikus, úgyhogy remélem h lesz még szabad szoba! smile Eddig úgy gondoltuk h a vacsorát vesszük csak igénybe mert nem vagyunk "reggelizős tipusok", de ez még a jövő zenéje! Annyi kérdésem lenne, hogy a reggeliben meg a vacsorában mennyire vannak olyan ételek amit cukorbetegek is fogyaszthatnak? Mert sajnos én nem ehetek meg akármit és ha tudnom hogy kb. mi a kínálat, akkor ehhez képest döntenék a reggelit illetően! Köszönöm az infokat eddig is és ezután is! Üdv: Kathy
Dátum: 2011-01-20 08:50:19
Kedves Katalin!A szobák kinézete teljes mértékben megfelel a honlapon illetve a prospektusban található képeknek, hiszen ezeket a képeket irodánk készítette.Berendezés tekintetéban "szocreál" típusúak. A belső elrendezés is a prospektusban közölt alaprajznak megfelel. A 2fős apartmanok elrendezése is ugyanilyen. Ugyanúgy 2 szobás, csak a nagyszobában van 2 ágy és a kisszobában nincs ágy. A 2 fős apartmanok általában a második emelten találhatók, de sajnos a tengert nem nagyon lehet látni, mert a fák eltakarják a kilátást. Pár kivétel azért van, ahonnan valamelyest lehet látni a tengert, de nem teljesen. Ezek a szobák a Branka apartmanházban a 197, 198, 199. A Daniela apartmanházban pedig a 326.szoba. Más szobákból is lehet látni egy kicsit, de ezekből a szobákból talán jobban. A félpanziót szeretnétek igénybe venni?Mert az nagyon megéri. Horvátországban az árak nem a legolcsóbbak, így ez a félpanzió nagyon megéri az árát, és ez az egyetlen olyan desztinációnk ahol a félpanzió tartalmazza az italfogyasztást is.Bármiben tudok még segíteni, írj nyugodtan!Üdv.:Ákos
Deák Katalin Dátum: 2011-01-19 20:43:37
KissVirág írta ekkor: 2011-01-19 20:16:01
Szia! Küldtem neked képeket az email címedre smile majd nézd meg. smile
Szia Virág! Nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyos vagy h ilyen gyorsan küldtél képeket és ráadásul ilyen jó képeket! Úgy csináltam ahogy írtad, úgyh így abszolút élvezhetőek a képek! Tudsz nekünk adni valami jó tanácsot vagy ajánlani valamit, vagy mit csináljunk, mit ne, mit vigyünk feltétlenül, ami esetleg ott nincs de szükséges lehet és mit ne vigyünk! smile Bármilyen jó tanács jól jöhet mert most megyünk ide először és jó olyan ember véleményét olvasni, aki már volt ott! Ha gondolod az email címemre is írhatsz! Köszi a segítséget és a képeket! Puszi
KissVirág Dátum: 2011-01-19 20:16:01
Deák Katalin írta ekkor: 2011-01-19 18:12:42
Sziasztok, az idei nyaralást Porec-be tervezzük és ha lenne valaki olyan kedves és küldene nekem pár képet azt nagyon megköszönném! Legfőképpen a szobák belső elrendezése és kinézete érdekelne, meg a 2 fős apartmanból a kilátás smile ! Az email címem: [email protected]. Még egy olyan kérdésem lenne, hogy kire vonatkozik az előfoglalási kedvezmény? A 2011-es évben is van ilyen kedvezmény? Köszi a válaszokat és a képeket előre is!
Szia! Küldtem neked képeket az email címedre smile majd nézd meg. smile