(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Deák Katalin Dátum: 2011-01-19 18:12:42
Sziasztok, az idei nyaralást Porec-be tervezzük és ha lenne valaki olyan kedves és küldene nekem pár képet azt nagyon megköszönném! Legfőképpen a szobák belső elrendezése és kinézete érdekelne, meg a 2 fős apartmanból a kilátás smile ! Az email címem: [email protected]. Még egy olyan kérdésem lenne, hogy kire vonatkozik az előfoglalási kedvezmény? A 2011-es évben is van ilyen kedvezmény? Köszi a válaszokat és a képeket előre is!
Dátum: 2011-01-16 12:17:04
írta ekkor: 2011-01-15 09:58:35
Kedves Szonja!Igen jól tudod, hogy Horvátországba nem kell útlevél és nem is kell csináltatni!Ahogy beírtad, hogy később az tökéletes!Ezzel nincs is más teendő!A másik dolgot illetően, a foglalást már csak az irodában tudják törölni!Így arra kérlek írj egy emailt, az [email protected] vagy a [email protected] email címre, feltünteted az adataidat és a foglalási kódot amit kaptál és persze a problémát,ők megnézik, hogy elfelejtetted-e vagy sem!Ha mégsem lenne bejelölve akkor ezt módosítják és így megkapod az előfoglalási kedvezményt!Remélem tudtam segíteni és bármi kérdésed van még, vagy segítségre lenne szükséged, írj nyugodtan!Üdv.:Ákos smile ui.:Remélem nem haragszol a tegeződésért! smile
Kedves Ákos! Köszönöm a gyors választ! Az előfoglalási kedvezmény közben már megoldódott, és meg is kaptam, sőt mivel interneten foglaltam még további 3 % kedvezményt is kaptam, már át is utaltam az előleget, így remélem a foglalás véglegesnek tekinthető. Várom az utazási szerződést na és persze a júniust. Már csak az időjárásért izgulok, nehogy olyan csapadékos legyen mint tavaly, meg a június amúgy is félős hónap ilyen szempontból. A tegezésért nem haragszom, hiszen én is letegeztelek ismeretlenül is. Mégegyszer köszönöm! Üdvözlettel: Szonja
Dátum: 2011-01-15 21:23:36
Kedves Andrea!Nyugodtan kérdezzen, hiszen egy nyaralásra felkészültnek kell lenni! smile Megpróbálok mindenben segíteni!Igen a katalógusban csak egyetlen alaprajz van, ez azért van, mert minden szobánk ugyanúgy néz ki. Minden szoba elrendezése, beosztása ugyanolyan.Az apartmanok kívűlről úgymond "piramis" építkezésűek. Ezért vannak a földszinten a nagyobb alapterületű apartmanok és fent a kisebb alapterületű apartmanok. Az apartmanok nagyság különbsége csak a nagyszobát érinti. Azaz mindig csak a nagyszoba nagysága változik és minden más ugyanakkora. A Branka B épületében a földszinten 5 fős apartmanok (3 ágy a nagyszobában, mivel ennek az apartmannak tágasabb a nagyszobája, 2 ágy a kisszobában), felette az 1-ső emeleten 2 ágy a nagyszobában és a kisszobában nincs ágy.(itt megjegyezném, hogy a 197, 198,199 szobákból valamelyest látszik a tenger, de nem 100%-osan)!És csak a B épületrészben van az hogy lent 5 fős és az első emeleten 2 fős apartmanok. Minden más épületszárnyban a második emeleten van csak 2 ágyas apartman. A másik kérdésre:A Branka és Daniela ház teljesen ugyanúgy néz ki, minden textília, ágynemű és felszereltség. Semmi különbség nincsen.Remélem tudtam segíteni, és bármi kérdése van még, írjon nyugodtan!Üdv.:Ákos
Andi39 Dátum: 2011-01-15 15:07:13
írta ekkor: 2011-01-13 09:26:39
Kedves Andrea!Mindkét épület jellege teljesen ugyanolyan!Ahogy a leírásban is van "szocreál" típusú apartmanok, nincsenek felújítva, de nagyon tiszták az apartmanok-ami szerintem a legfontosabb-. smile A szobák alaprajza a katalógusban megtalálható. Itt a honlapon pedig a fejlécen a Magunkról menüpontra kell kattintani, azon belül a Katalógus 2011.Így itt is megtekinthető a katalógus. A 84 oldalon van az alaprajz. Minden apartmanunk ugyanígy néz ki. Kivétel a 297-es 2 szintes apartan, aminek az elrendezése az előző válaszomban található!Remélem tudtam segíteni!Ha bármiben segítségére tudok még lenni, írjon nyugodtan és persze akkor is, ha sikerült választani!sm01#Üdv.:Ákos
Kedves Ákos! Bocsánat, de még mindig van kérdésem. ( Ígérem, többet már nem fogok faggatózni... smile ) Az alaprajzból csak egyetlen darab van a katalgógusban, márpedig feltételezem (remélem), hogy pl. az ötfős apartmanok nagyobbak, mint a kétfősek...? Jól gondolom? A Branka B épületében, ha jól látom, a fszt. 5 ágyas, míg az emelet 2 ágyas apartmanokból áll. Talán összességében ez lenne számunkra az ideális szobaelosztás, amennyiben az ötfősek valóban nagyobbak, valamint a fszt. ellenére biztonságosak. (Ha az ötfős apartman elég tágas, itt lenne lehetőség arra, hogy mindannyian összejöhessünk, együtt leülhessünk étkezni stb.) Másik kérdésem viszont: úgy tűnik, a Daniela egy fokkal barátságosabb, mint a Branka, legalábbis a képek szerint itt újabb, színes textiliák vannak. Vagy csak a fotók mutatják így? Még egyszer bocsánat a sok kérdezősködésért, és köszönöm a választ!
Dátum: 2011-01-15 09:58:35
Kedves Szonja!Igen jól tudod, hogy Horvátországba nem kell útlevél és nem is kell csináltatni!Ahogy beírtad, hogy később az tökéletes!Ezzel nincs is más teendő!A másik dolgot illetően, a foglalást már csak az irodában tudják törölni!Így arra kérlek írj egy emailt, az [email protected] vagy a [email protected] email címre, feltünteted az adataidat és a foglalási kódot amit kaptál és persze a problémát,ők megnézik, hogy elfelejtetted-e vagy sem!Ha mégsem lenne bejelölve akkor ezt módosítják és így megkapod az előfoglalási kedvezményt!Remélem tudtam segíteni és bármi kérdésed van még, vagy segítségre lenne szükséged, írj nyugodtan!Üdv.:Ákos smile ui.:Remélem nem haragszol a tegeződésért! smile