Grand Tours 2000 Kft. Alapítva: 1991-ben
Ügyfélkapu Hírlevél
Árkalkulátor
Részvételi díjának kiszámításához használja KALKULÁTORUNKAT! A kalkulátort megtalálja minden apartman ÁRAK menüpontja alatt.
Szabadszobás kereső
Korfu-Sidari
Újdonság! Tudjon meg még többet Korfuról! Olvassa el utazási magazinunk GPS, Bakancs és Népek asztala rovatának Korfuról szóló cikkeit! Kattintson ide! 

Korfu, a Jón-tenger legészakibb szigete. Még a legforróbb nyári hónapokban is csodálatosan zöld sziget különösen népszerű a turisták körében. A látogatók tömegesen érkeznek ide nyaranta, hogy a homokos strandok kristálytiszta vizében fürödjenek, a tavernákban mulatozzanak és esténként a helyiekkel táncolják át az éjszakát. Az üdülőhelyek többsége halászfalvakból fejlődött ki, megőrizve azok szépségét és hangulatát. A szigetet akár egy hét alatt is könnyen bejárhatjuk.

Hossza 60 km, míg szélessége 4 és 30 km között van, így lehetőségünk van mindennap más és más tengerparton sütkérezni. Ezekben a kirándulásainkban a fakultatív programokon túl a helyi közlekedés és a bérautó nyújthat segítséget. Megismerni és megszeretni - ez lehetne a sziget mottója -, mert aki járt itt, az visszavágyik.

SIDARI

Sidari a sziget északnyugati részén, a fővárostól (Korfu) 29 km-re fekszik. Itt található Korfu legcsodálatosabb homokos tengerpartja és a különleges, tengerbe nyúló homokkő sziklaalakzat. A szikla különlegessége a "Canal d'Amour", a szerelemcsatorna, mely egy vízzel telt, természetes barlangfolyosó. A néphit szerint két kővé vált szerelmes fordul egymás felé. A hiedelem úgy tartja, ha egy fiú és egy lány átúszik a két szikla között, szerelmük örökké fog tartani. Lassan mélyülő, meleg vizű tengerpartja családosoknak is ideális. A tengerpart számos sportolásra ad lehetőséget. Többek között bérelhetünk vízibiciklit, motorcsónakot, szárnyalhatunk ejtőernyőn, vagy kipróbálhatjuk a banánozást is. Esténkét megpihenhetünk egy jó vacsora mellett valamelyik taverna teraszán. Hangulatos főutcáján egymást érik az éttermek, üzletek, szórakozóhelyek. Itt minden feltétel adott egy kellemes nyaraláshoz. 


Egyénileg utazók figyelmébe:

Debrecen-Korfu: kb. 1500 km.
Autópályadíj: kb. 15 000 Ft.
Kompdíj: 70 euro/autó, 18 euro/fő oda-vissza.

Kérjük egyéni utasainkat, hogy

mielőtt beérnének Sidariba, hívják az idegenvezetőt, mert a szobát ő adja át.

 
 
 

 

Idegenvezetőnk elérhetőségecsak szezonban!00-30-6938-950551

Utazás: Légkondicionált luxusbusszal v. egyénileg.

 Egyéni utasaink úgy találják meg a Katerina házban lakó idegenvezetőt,
ha a főutcán lévő Olive and Oregano gyorsétkezdénél kétszer balra fordulnak.