(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Nagy Nikolett Dátum: 2012-05-06 11:59:09
Grand Kata írta ekkor: 2012-05-06 11:30:49
Szia Nikolett! Igen sajnos a WC papírt nem lehet bedobni, nagyon kicsik a lefolyócsövek és azért. Minden turnusváltáskor van takarítás és ágynemű, valamint törülközőcsere. A fak. programokkal kapcsolatban most még nehéz lenne nyilatkozni, de amit tudunk összevonunk a Sartiban lévő csoporttal, hogy minél több vendég eljuthasson a számára érdekesnek tűnő programra. Jó utat, és kellemes nyaralást kívánok! Én holnap indulok Görögországba smile smile Üdvözlettel: Kata
úgy értettem,hogy a két hét alatt van-e törölköző,-ágyneműcsere? Jó utat!! smile
Grand Kata Dátum: 2012-05-06 11:30:49
Nagy Nikolett írta ekkor: 2012-05-03 20:41:36
Kata! Egy kedves ismerősöm Angéla azt mondta téged kérdezzelek, te ismered legjobban Marmarost. Párommal május 21-n megyünk. Egy-két kérdésem lenne: a wc papírt még mindig nem szabad a wc-n leengedni? Turnusváltáskor (két hétre megyünk) takarítás és törölközőcsere van-e? Illetve,hogy ez idő tájt a fakultatív programok mennyire népszerűek.
Szia Nikolett! Igen sajnos a WC papírt nem lehet bedobni, nagyon kicsik a lefolyócsövek és azért. Minden turnusváltáskor van takarítás és ágynemű, valamint törülközőcsere. A fak. programokkal kapcsolatban most még nehéz lenne nyilatkozni, de amit tudunk összevonunk a Sartiban lévő csoporttal, hogy minél több vendég eljuthasson a számára érdekesnek tűnő programra. Jó utat, és kellemes nyaralást kívánok! Én holnap indulok Görögországba smile smile Üdvözlettel: Kata
Nagy Nikolett Dátum: 2012-05-03 20:41:36
Kata! Egy kedves ismerősöm Angéla azt mondta téged kérdezzelek, te ismered legjobban Marmarost. Párommal május 21-n megyünk. Egy-két kérdésem lenne: a wc papírt még mindig nem szabad a wc-n leengedni? Turnusváltáskor (két hétre megyünk) takarítás és törölközőcsere van-e? Illetve,hogy ez idő tájt a fakultatív programok mennyire népszerűek.
Dr. Györki Jánosné Dátum: 2012-04-29 18:20:00
ARADI ISTVÁN írta ekkor: 2012-04-29 07:15:37
Kedves Kata ! Köszönjük a gyors választ , de a domb csak azért érdekelt minket, mert mind a ketten a 60+ kategóriába tartozunk.
Kedves István! Ne féljen a domboktól, mi (50+, 60+) tavaly voltunk és nem volt semmi probléma, legfeljebb egy kicsit lassabban sétáltunk fel az apartmanhoz. A város a fekvése miatt hangulatos és gyönyörű. Jó nyaralást. Panni
Grand Kata Dátum: 2012-04-29 16:02:14
Balogh Bernadett írta ekkor: 2012-04-28 14:22:57
Szia Kata! Igen, még januárban befizettük az utat...C/6-osba. smile Még nem voltunk Neos Marmarason, ezért nem ismerjük egymást....Mikortól lehet tudni, hogy ki lesz az új idegenvezetőnk? Köszönöm a választ. Jó nyarat! smile
Szia Bernadett! Egy nagyon kedves Editke nevű hölgy lesz az idegenvezetőtök. Azért válaszolgatok a fórumon, mert talán én ismerem a legjobban ezt a várost, hiszen 11 éved tudhatok magam mögött Marmaraszon. A legszebb kilátással rendelkező szobát választottátok. Kívánom, hogy érezzétek magatokat jól, sok szép élménnyel gazdagodjatok. Köszönöm a jókívánságot, bízom benne, hogy nekem is jó nyaram lesz! smile smile Üdvözlettel: Kata