(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

ARADI ISTVÁN Dátum: 2012-04-26 15:05:56
Szia Utazők ! Junius 19.-n mennénk N.Marmarasba az Athene apartmanba.Milyen az idő ebben az időszakban és milyen az apartman /alsó szint kétágyas /,milyen magasra kell felmászni /a dombra gondolunk /és milyen a bevásárlási lehetőség / pl. van -
Balogh Bernadett Dátum: 2012-04-25 10:58:10
Grand Kata írta ekkor: 2012-04-05 20:37:52
Kedves Vendégek! Az egyik szemem sír a másik meg nevet! Nagyon szerettem Marmaraszol dolgozni, de az iroda érdeke úgy kívánja, hogy Sartiba tegyem át a "székhelyemet", s ott fogadjam és gardírozzam a kedves utasokat az idei nyáron.! smile smile Továbbra is figyelemmel kísérem majd ezen a fórumon is a feltett kérdéseket, amíg az utódom átveszi ezt a szerepet. Kívánom, hogy mindenki, aki Marmaraszt választja, érezze nagyon jól magát ezen a nyáron, e csodálatos helyen. Remélem, még találkozunk a régi és az új kedves Vendégekkel, akár Sartiban is! Szép nyarat és örömteli, élményekben gazdag nyaralást kívánok Mindenkinek! smile smile Üdvözlettel Kata smile
Szia Kata! Meglepő.... smile Sok sikert Sartin....bár nem ismerjük egymást. Viszont, lehet tudni, hogy ki lesz Marmarason az idegenvezető? Leóval cseréltek települést, vagy új emberke jön ide? Köszönöm a választ.
Grand Kata Dátum: 2012-04-20 20:07:59
Szia Kata! Nagyon sajnálom, hogy nem fogunk találkozni, de a sors így hozta! Köszönöm a jókívánságodat! smile Én pedig nagyon kellemes nyaralást és sok felejthetetlen élményt kívánok Nektek! Üdvözlettel: Kata smile smile
Marton Katalin Dátum: 2012-04-19 12:53:08
Grand Kata írta ekkor: 2012-04-18 21:52:57
Szia Kata! Egy hét gyorsan elszáll. Lehet, hogy motor nélkül is élvezni fogjátok a hely szépségét! Ha igazán motorosok vagytok, ki tudjátok választani a jó minőségűt! De szerintem oly sok szép fak. kirándulás van Marmaraszon, hogy nem is biztos, hogy érzékelitek majd a motor hiányát. Ez a dolog mindenkinek saját belátására van bízva! Üdv.: Kata smile
Majd körültekintően járunk el. :) :) Neked jó munkát kívánok Sartin! (tavaly ott voltunk, jól elkerüljük egymást!) kata
Grand Kata Dátum: 2012-04-18 21:52:57
Marton Katalin írta ekkor: 2012-04-18 16:44:19
Kedves Kata, remélem nem lesz gond a kinti robogókkal.... nagyon rosszak a tapasztalatok? problémát nem akarunk magunknak, de mivel motorosok vagyunk, azzal szeretnénk mászkálni majd. köszönöm!
Szia Kata! Egy hét gyorsan elszáll. Lehet, hogy motor nélkül is élvezni fogjátok a hely szépségét! Ha igazán motorosok vagytok, ki tudjátok választani a jó minőségűt! De szerintem oly sok szép fak. kirándulás van Marmaraszon, hogy nem is biztos, hogy érzékelitek majd a motor hiányát. Ez a dolog mindenkinek saját belátására van bízva! Üdv.: Kata smile