(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2012-04-18 21:49:06
Schultz-Nádudvari Eleni írta ekkor: 2012-04-18 08:28:40
Szia Kata! Lehet hogy valahol itt a fórumon meglelném a választ, de inkább megkérdezem, a Marmarasi orvos melyik biztosítóval áll szerződésben ? Tavaly Tolóban voltunk, és az ottani az Atlasszal volt. Csak azért kérdezem, mert kismama vagyok, júliusba tervezzük a nyaralást és akkor már a 6. hónapon túl leszek ( szerencsére eddig komplikáció mentes a terhességem ) de biztos ami biztos, mindenképp szeretnék érdeklődni az orvosi ellátásról ( netán kórház a közelben ??? ) Előre is köszönöm a választ. Üdv Eleni
Szia Eleni! Tapasztalatom szerint az Atlasz biztosítás valóban a legkörültekintőbb feltételeket adja. EU-kártya is jó ha van. Sajnos már nem én leszek ott az id.vez.- de biztos vagyok benne, hogy az utódom ugyanúgy a rendelkezésetekre áll. Kívánok Neked és a babának jó egészséget és kellemes nyaralást! Kórház Poligyrosban van, nincs messze! Minden rendben lesz és a pici, -nem tudom kislány vagy kisfiú - hamar megismerkedhet az Égei tenger gyönyörűségeivel! Minden jót Nektek Kata smile smile
Marton Katalin Dátum: 2012-04-18 16:44:19
Grand Kata írta ekkor: 2012-04-17 23:00:17
Kedves Kata! Minden képen megoldható helyben is a motor bérlés, nem kell otthonról elhozni! smile smile Üdv.: Kata
Kedves Kata, remélem nem lesz gond a kinti robogókkal.... nagyon rosszak a tapasztalatok? problémát nem akarunk magunknak, de mivel motorosok vagyunk, azzal szeretnénk mászkálni majd. köszönöm!
Marton Katalin Dátum: 2012-04-18 16:42:35
Grand Kata írta ekkor: 2012-04-17 23:00:17
Kedves Kata! Minden képen megoldható helyben is a motor bérlés, nem kell otthonról elhozni! smile smile Üdv.: Kata
Kedves Kata, remélem nem lesz gond a kinti robogókkal.... nagyon rosszak a tapasztalatok? problémát nem akarunk magunknak, de mivel motorosok vagyunk, azzal szeretnénk mászkálni majd. köszönöm!
Schultz-Nádudvari Eleni Dátum: 2012-04-18 08:28:40
Szia Kata! Lehet hogy valahol itt a fórumon meglelném a választ, de inkább megkérdezem, a Marmarasi orvos melyik biztosítóval áll szerződésben ? Tavaly Tolóban voltunk, és az ottani az Atlasszal volt. Csak azért kérdezem, mert kismama vagyok, júliusba tervezzük a nyaralást és akkor már a 6. hónapon túl leszek ( szerencsére eddig komplikáció mentes a terhességem ) de biztos ami biztos, mindenképp szeretnék érdeklődni az orvosi ellátásról ( netán kórház a közelben ??? ) Előre is köszönöm a választ. Üdv Eleni
Grand Kata Dátum: 2012-04-17 23:00:17