(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Marton Katalin Dátum: 2012-04-17 16:55:01
Grand Kata írta ekkor: 2012-04-16 20:06:01
Kedves Kata! Nem tudom honnan származik ez az infó, mert én nem tudok arról, hogy valaha is Sartiból hozattunk volna Marmaraszra motort. Marmarasz dimbes-dombos és eléggé elhasználódottak a motorok, ezért nem javasoltam a bérlést, mivel sok balesete volt a vendégeknek az előző években. smile smile Üdvözlettel:kata
Kedves Kata, köszönöm a visszajelzést! ezek szerint lehet, hogy nagyon félreértettem valamit a hellasz fórumon! smile mi tartanánk az igényt kinn a robogóra; nem akarjuk utánfutóval vinni Magyarországról :) úgyhogy remélem azért megoldható a bérlés. köszi, üdv, kata
Grand Kata Dátum: 2012-04-16 20:06:01
Kedves Kata! Nem tudom honnan származik ez az infó, mert én nem tudok arról, hogy valaha is Sartiból hozattunk volna Marmaraszra motort. Marmarasz dimbes-dombos és eléggé elhasználódottak a motorok, ezért nem javasoltam a bérlést, mivel sok balesete volt a vendégeknek az előző években. smile smile Üdvözlettel:kata
Marton Katalin Dátum: 2012-04-16 13:47:54
Kedves Kata, motorbérlés ügyben az lenne a kérdésem, hogy esetleg Sartiból tudnál-e majd átküldeni nekünk robogót Neos Marmarasra? Azt olvastam valahol, hogy korábbi ügy miatt a Neos Marmarasi kölcsönzővel inkább nem dolgoztál és Sartiról lehetett robogót bérelni - kérlek javíts ki, ha tévedek. Szóval mi kihasználnánk a jelenlétedet Sartin, ha megengeded :) köszi előre, marton kata
Grand Kata Dátum: 2012-04-14 09:27:14
Luna1110 írta ekkor: 2012-04-14 08:17:08
Kedves Kata! Sajnálom, hogy nem találkozunk Neos Marmaroson. Július elején megyünk egy hétre busszal. Felmerült bennem az is, hogy Sartin is el lehetne tölteni egy hetet, de ez csak egy ötlet.Megoldható valamilyen módon, hogy átcuccoljunk az egyik helyről a másikra? Üdv: Ágnes
Kedves Ágnes! Én is sajnálom, hogy nem fogadhatom a Vendégeimet Marmaraszon, de hát így alakult! smile Ha kedvetek van Sartiban is eltölteni egy hetet az átköltözés nem jelenthet problémát, akár a távolsági busszal is megoldható, vagy ha esetleg a buszunk Marmaraszon keresztül jön át Sartiba. Ezt persze csak a turnusváltás előtt derül ki. Minden esetre örülnék Nektek! smile smile Üdvözlettel: Kata
Luna1110 Dátum: 2012-04-14 08:17:08
Kedves Kata! Sajnálom, hogy nem találkozunk Neos Marmaroson. Július elején megyünk egy hétre busszal. Felmerült bennem az is, hogy Sartin is el lehetne tölteni egy hetet, de ez csak egy ötlet.Megoldható valamilyen módon, hogy átcuccoljunk az egyik helyről a másikra? Üdv: Ágnes