(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

ziza Dátum: 2012-02-27 20:33:58
A barátnőimmel augusztus 7-től 14-ig leszünk Neos Marmarson. Mi hárman már lefoglaltuk a szállásunkat az Atheneben, de most szólt a nővérem, hogy ő is jönne, neki szeretnék egy szobatársat.
Lénártné Földes Katalin Dátum: 2012-02-27 20:27:21
Szia Kata Kedvenc Idegenvezetőnk! Tavaly augusztusban felejthetetlen hetet töltöttünk Marmarason. Idén szintén oda készülünk(előfoglalás már van). A Mouses bejött, most sem változtatunk, csak kicsit többen megyünk(2 család). Remélem olyan jó lesz, mint tavaly! A júliusi viszont látásra.
Grand Kata Dátum: 2012-02-27 19:22:47
Kedves Vendégek! Budapesten az utazás kiállítás március 1-4-ig lesz. Én március 1-én és 2-án -csütörtökön és pénteken leszek ott megtalálható. Ha arra jártok keressetek meg! smile smile Üdvözlettel Kata smile
Grand Kata Dátum: 2012-02-27 19:18:44
Gácsi Angyalka írta ekkor: 2012-02-26 16:55:25
Szia! Gyöngyös. Biztos vagyok benne ,hogy jól fogjuk magunkat érezni.Attól ,hogy egyedül indulunk utnak nem kell magányosnak lenni. Voltam már egyedül máskor is ,de akkor sem magányosan. Nagyon várom már,szeretek/szerettem utazni,de mint irtam már a hosszu buszos uttól kicsikét félek. Kata adott tippet ,,hogyan próbáljam elkerülni a nyüglődést smile smile Tavaly is a Grand tourssal voltam ,és nagyon kedves, rendes sofőreink voltak. Paralián pedig segitőkész kislányok,akik mindenben rendelkezésre álltak. Biztos minden jó, és szép lesz smile smile
Az ezer %, hogy jól fogjátok érezni magatokat, remélem én is hozzá tudok majd járulni hozzá! smile smile Üdvözlettel: Kata smile
Grand Kata Dátum: 2012-02-27 19:16:36
LUTIÁNNÉ DANKÓ BEÁTA írta ekkor: 2012-02-26 19:17:05
Szia Kata!Mi négyen megyünk a Mouses apartmanba mert az Athenebe nincs 4 ágyas, a kolléganőmék ebbe mennek.Nem csináltunk belőle gondot,hogy nem egy szálláson vagyunk.Nagyon szeretnénk ha lenne egy útitársa a kolléganőnknek mert szívesen eljönne velünk.Miskolcon szállunk a buszra.Köszönettel Bea.
Szia Bea! Az nem baj, ha nem egy apartmanban lesztek. A 2 ágyas szoba foglalásánál ajánlanám a Politist, közelebb van a Mouses házhoz és mindenhez. Nagyon szép modern épület. amúgy én is miskolci vagyok. Próbálok keresni útitársat. smile smile Üdvözlettel Kata smile