(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2012-01-29 18:06:20
Nagy Anita írta ekkor: 2012-01-25 18:43:25
Sziasztok! A C1-es szobával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Mennyivel kisebb a többinél? Lehet látni az erkélyéről a tengert? Előre is köszönöm,ha valaki válaszol! :))
Kedves Anita! Igaz Roland már tájékoztatott a szobával kapcsolatos dolgokról és a kilátásról. A fürdőszoba valóban pici, de a kilátás mindenért kárpótol. A C-soron minden szobából fantasztikus a táj, ugyanígy a B-sorról is. Üdvözlettel Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2012-01-29 18:03:32
Francziszti László írta ekkor: 2012-01-28 18:42:32
Szia Kata! Bevalljuk Neked, hűtlenek lettünk Marmarashoz! Csodálatos volt kétszer is Marmarasban nyaralni! Tetszett nekünk a csend, és a tiszta tengerpart, a Neon, a lukumadesz a kikötőben. No meg a fakultatívok Veled! Fagyizás Pefkochoriban, meg pezsgővadászat! smile De a Grand-dal megyünk Sidariba! Azért terveinben szerepel, ha még egyszer megtehetjük, visszamegyünk Marmarasba! smile Sikeres nyarat és sok-sok lelkes vendéget kívánunk Neked! Szia: Magdi&Laci
Sziasztok Magdi és Laci! Ez természetes, hogy más szépségét is meg kell ismerni Görögországnak. Biztos vagyok benne, hogy jól fogjátok magatokat érezni, s ezt kívánom is Nektek szívből. Azért nekem fogtok hiányozni! smile Bízom benne, hogy lesz még rá alkalom! Sok szeretettel gondolok Rátok! Köszönöm a jókívánságokat! Puszi Kata smile smile
Francziszti László Dátum: 2012-01-28 18:42:32
Szia Kata! Bevalljuk Neked, hűtlenek lettünk Marmarashoz! Csodálatos volt kétszer is Marmarasban nyaralni! Tetszett nekünk a csend, és a tiszta tengerpart, a Neon, a lukumadesz a kikötőben. No meg a fakultatívok Veled! Fagyizás Pefkochoriban, meg pezsgővadászat! smile De a Grand-dal megyünk Sidariba! Azért terveinben szerepel, ha még egyszer megtehetjük, visszamegyünk Marmarasba! smile Sikeres nyarat és sok-sok lelkes vendéget kívánunk Neked! Szia: Magdi&Laci
Fajcsák Roland Dátum: 2012-01-25 19:13:47
Fajcsák Roland írta ekkor: 2012-01-25 19:06:19
Szia!A szoba mérete nem nagyon kisebb egy átlagos két fős apartman szobáénál,csak a fürdőszobája kisebb.Ami a leírásnál van erkélyes kép szerintem 99% hogy az a c1-es szoba.Mi tavaly a b1-be voltunk.Remélem segítettem smile
Sőt,1000% hogy az a c1!! smile smile smile
Fajcsák Roland Dátum: 2012-01-25 19:06:19
Nagy Anita írta ekkor: 2012-01-25 18:43:25
Sziasztok! A C1-es szobával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Mennyivel kisebb a többinél? Lehet látni az erkélyéről a tengert? Előre is köszönöm,ha valaki válaszol! :))
Szia!A szoba mérete nem nagyon kisebb egy átlagos két fős apartman szobáénál,csak a fürdőszobája kisebb.Ami a leírásnál van erkélyes kép szerintem 99% hogy az a c1-es szoba.Mi tavaly a b1-be voltunk.Remélem segítettem smile