(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2012-01-16 21:59:10
írta ekkor: 2012-01-15 21:54:32
Kedves Kata! Olvasgatva a fórumot, újabb kérdések jutottak az eszembe: az Athénében van lehetőség konektor használatra és a szobákban is fogható a Wifi jele? Melyik biztosító biztosítását ajánlod? Válaszodat előre is köszönöm. Üdvözlettel: Gabi ajánlod megkötésre? Válaszodat előre is köszönöm.Üdvözlettel
Szia Gabi! Ahogy Zoli is írja, elég sok gondunk volt tavaly benn a szobában a Wi-fi-vel, de az erkélyen és az udvaron jó volt a vétel. Reméljük az idén megszűnik ez a probléma. A konnektorok ugyanolyanok,, mint itthon. 220 V van ott is. Célszerű biztosítást kötni szerintem az Atlasz a legjobb, de ez mindenkinek saját belátására van bízva. smile Üdv.: Kata smile
Grand Kata Dátum: 2012-01-16 21:54:27
Balogh Bernadett írta ekkor: 2012-01-15 20:38:58
Kedves GrandKata! Az Athénébe foglaltunk szállást, ahol a szúnyogháló adott, legalábbis az apartman leírása szerint. Viszont visszaolvastam, és erősen ajánlottad a szúnyogirtót. A teraszra, vagy a szobába is kell az irtó? A szúnyogháló a terasz ajtó teljes nagyságában van nem? (külön tolóajtós szokott lenni) Athénénél lévő kerti grillt szabadon a szállóvendégek használhatják, vagy csak általad szervezett "kerti partykon" lehet beizzítani? Köszönöm a választ. Szia Detty
Szia Detty! Az apartmanok erkélyajtaján van valóban szúnyogháló. Mégis ajánlatos hozni, illetve Marmaraszon ugyanannyiért be lehet szerezi, mert ha kint ültök az erkélyen, a huncutok igencsak támadólag lépnek fel. A kerti grillezőt mindenki használhatja, amikor kedve tartja. Faszenet kell beszerezni mindössze, de az is van a közelben lévő szupermarketben. Bográcsunk is van, sőt még szalonnasütéshez való nyársak is. Szalonnát azonban hozzatok, ha szeretnétek sütni, mert a görögök nem ismerik, és nem is lehet kapni! Üdvözlettel Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2012-01-16 21:48:55
írta ekkor: 2012-01-15 15:46:35
Kedves Kata! Nagyon szépen köszönöm a válaszodat. Üdvözlettel: Gabi
Nagyon szívesen kedves Gabi smile smile
Grand Kata Dátum: 2012-01-16 21:45:32
Marton Katalin írta ekkor: 2012-01-15 11:21:52
köszi Kata! fel is vettem a kapcsolatot az irodával, hogy átmehessünk a 4. emeletre. majd ha már tudsz előszezoni motorbérlés árakat, azokat megírnád nekem? 250 cm3-es robogót szeretnénk majd. nagyon köszönöm előre!
Szia Kata! Ügyes vagy! smile smile Májusban tudok az árakról tájékoztatást adni! Nem felejtem el. Amúgy is amikor megérkezem Görögországba, szoktam itt a fórumon árakról tájékoztatni a Vendégeket, és ez most is így lesz! Üdvözlettel: Kata smile
Grand Kata Dátum: 2012-01-16 21:43:30
Szathmári Katalin írta ekkor: 2012-01-14 18:51:45
Kedves Kata! Jól látom, hogy minden szállásotokban van ingyenes wi-fi? A szobákból is működik vagy csak a közös helyiségekben? köszönöm a válaszod! Kati
Szia Kati! Minden házban van wi-fi. A Politis társalgójában pedig egy számítógép, melyet használhatnak a vendégek! Üdvözlettel Kata smile