(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2012-01-12 22:33:46
Marton Katalin írta ekkor: 2012-01-12 09:29:50
köszönöm a visszajelzést! június 12-19 a mi időpontunk, az még előszezon azt hiszem. :)
Szia Kata! Igen még előszezonnak számít és nem túl nagy a forgalom és tömeg abban az időben! smile smile Üdv.: Kata
Grand Kata Dátum: 2012-01-12 22:32:10
írta ekkor: 2012-01-11 21:10:19
Kedves Kata! Én az Athéne C6-os szobáját foglaltam le. Érdek- llődnék, hogy ez az apartman a ház város felöli részén helyezke- dik el? Valamint kérdezném, hogy a busz menetrendről, illetve e- setlegessen a hajó menetrendről hol találhatnék információt. Bár már néhány fakultatív programon résztvettem e félszigeten és környékén, szeretnék magam is kirándulgatni. A válaszodat előre is köszönöm. Üdvözlettel: Gabi
Szia Gabi! A C/6-os szoba a város felőli részre esik innen a legszuperebb a kilátás. Busz menetrendet most még nem talál, a KTEL Halkidiki a félszigetek felé közlekedő busztársaság, Most téli menetrend van, ami napi 1-3 buszt jelent a nyári csak június 15 után esedékes, és évente változó. Hajó menetrend pedig nincs, mert csak a kiránduló hajók működnek a félszigetek között. Biztos megtalálod mindemellett a megfelelő kirándulási és szórakozási lehetőségeket. Számíthatsz a segítségemre. Üdv.: Kata smile smile
Kovács Sándor Dátum: 2012-01-12 17:37:29
írta ekkor: 2012-01-11 21:10:19
Kedves Kata! Én az Athéne C6-os szobáját foglaltam le. Érdek- llődnék, hogy ez az apartman a ház város felöli részén helyezke- dik el? Valamint kérdezném, hogy a busz menetrendről, illetve e- setlegessen a hajó menetrendről hol találhatnék információt. Bár már néhány fakultatív programon résztvettem e félszigeten és környékén, szeretnék magam is kirándulgatni. A válaszodat előre is köszönöm. Üdvözlettel: Gabi
Bocsánat, hogy belekotty... smile 2003-ban a C szinten volt a szállásunk - talán a C4-ben - és gyönyörű, tengerre néző a kilátás erről a szintről. Jól döntött. smile
Marton Katalin Dátum: 2012-01-12 09:29:50
Grand Kata írta ekkor: 2012-01-11 20:41:53
Szia Kata! Elég szűk utcácskában van a Mouses apartman, de a parkolás nem szokott gond lenni. A közelben mindig akad hely, és hála az égnek jó a közbiztonság, így nem jelent gondot, ha a bejárattól kicsit távolabb parkoltok. Azt, hogy mennyi lesz a motor kölcsönzési díja, sajnos majd csak a szezon kezdete után tudom megmondani. Más az ár elő-utó-főszezonban. Erre majd visszatérünk! smile smile üDV.: kATA smile
köszönöm a visszajelzést! június 12-19 a mi időpontunk, az még előszezon azt hiszem. :)
Dátum: 2012-01-11 21:10:19