Szia Kata
Boldog Új évet!
Tavaly nyáron voltam a kisfiammal /a macis fiú :)/ és ragaszkodott hozzá hogy idén is oda menjünk. Sírva látom hogy arra a hétre amikor nekem jó lenne már foglalt a kedvenc szobánk :(. msot egyenlőre tanácstalan vagyok hogyan tovább.
Jó egészséget neked. Judit
Szia Judit! Szerintem nem a szoba a döntő, hanem a hely hangulata! Az idén én is a Politis házba költözöm, s hogy még kényelmesebb legyen a Vendégeknek minden szobát, kivéve a fsz.1-est 2 ágyasra módosítottunk. Így az apartmanokban vagy 1 dupla, vagy két szimpla ágy lesz, ez így mindenki számára megfelelőbb, kényelmesebb. Én a fsz 3-as apartmanban fogok lakni, hogy mindkét másik apartmanból közelebb kerüljek a vendégekhez, és persze ott lesz a társalgó, ahol egy nagy plazma TV is lesz elhelyezve, és ebben a helységben a megbeszélt időpontokban majd mindenki megtalálhat. Szerintem ez mindenki számára jobb lesz. Persze ez nem jelenti azt, hogy az Athéne ház udvarán lévő szabad tűzhelyen ne csináljunk közös bulikat úgy mint az elmúlt szezonban. Minden esetre várlak sok szeretettel TITEKET! Akár kicsi, akár nagy a fürdőszoba! Üdv.: Kata