(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Rubi László Dátum: 2012-01-05 23:45:59
Grand Kata írta ekkor: 2012-01-04 22:20:56
Köszönöm ismét a rengeteg jókívánságot! smile smile smile smile MINDENKINEK BUÉK!!!!! smile smile smile smile
Kedves Kata. A segítségedet szeretném kérni. Az idei nyaralást Neos Marmaras-ra tervezzük és nem tudjuk melyik apartmant válasszuk. Tudnál ajánlani valamit? 2 felnőtt+2 gyerek, és szép kilátást szeretnénk a tengerre. Van ilyen apartman? Ha lehet kétlégterűben gondolkodnék.... Köszönöm a segítségedet.... Boldog Új Évet....
Grand Kata Dátum: 2012-01-04 22:20:56
Köszönöm ismét a rengeteg jókívánságot! smile smile smile smile MINDENKINEK BUÉK!!!!! smile smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2012-01-04 22:19:38
Fajcsák Roland írta ekkor: 2012-01-02 21:15:43
Még annyit hogy a város is nagyon szép és a környék is.A víz tényleg kristálytiszta és persze mi ilyen kedves idegenvezetővel még nem találkoztunk mint Kata!!
A víz tényleg kristálytiszta! smile smile smile A többit pedig köszönöm Roland! smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2012-01-04 22:18:25
Fajcsák Roland írta ekkor: 2012-01-04 15:21:35
Na ez az! smile Mi is oda hozzád terveztük Kata idén is a nyaralásunkat,de így már szerintem nem oda megyünk,bár sose lehet tudni. smile Hihetetlen hogy milyen gyorsan foglalják a szobákat az Athenebe!
Szia Roland! Örülnék Nektek, és sajnos mindenki az Athéne apartmant akarja foglalni, -bár a B és C sorról tényleg lenyűgöző a kilátás,- de a Politi ház is nagyon jó amit sokan nem ismernek a felső szintről itt is fantasztikus a kilátás, csak egy kicsit keletebre. Minden esetre majd eldöntitek mit választotok! Én sok szeretettel várlak! smile Üdv.: Kata
Grand Kata Dátum: 2012-01-04 22:14:12
Gajdán Judit írta ekkor: 2012-01-04 14:12:08
Szia Kata Boldog Új évet! Tavaly nyáron voltam a kisfiammal /a macis fiú :)/ és ragaszkodott hozzá hogy idén is oda menjünk. Sírva látom hogy arra a hétre amikor nekem jó lenne már foglalt a kedvenc szobánk :(. msot egyenlőre tanácstalan vagyok hogyan tovább. Jó egészséget neked. Judit
Szia Judit! Szerintem nem a szoba a döntő, hanem a hely hangulata! Az idén én is a Politis házba költözöm, s hogy még kényelmesebb legyen a Vendégeknek minden szobát, kivéve a fsz.1-est 2 ágyasra módosítottunk. Így az apartmanokban vagy 1 dupla, vagy két szimpla ágy lesz, ez így mindenki számára megfelelőbb, kényelmesebb. Én a fsz 3-as apartmanban fogok lakni, hogy mindkét másik apartmanból közelebb kerüljek a vendégekhez, és persze ott lesz a társalgó, ahol egy nagy plazma TV is lesz elhelyezve, és ebben a helységben a megbeszélt időpontokban majd mindenki megtalálhat. Szerintem ez mindenki számára jobb lesz. Persze ez nem jelenti azt, hogy az Athéne ház udvarán lévő szabad tűzhelyen ne csináljunk közös bulikat úgy mint az elmúlt szezonban. Minden esetre várlak sok szeretettel TITEKET! Akár kicsi, akár nagy a fürdőszoba! Üdv.: Kata smile smile smile