(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Szuromi Mónika Dátum: 2011-09-21 19:12:36
Drága Kata! Nagyon köszönünk neked mindent, nagyon jól éreztük magunkat Marmarason. Felejthetetlen nyaralás volt, még sehol nem éreztük magunkat ennyire jól. :D Ami neked köszönhető! Reméljük mihamarabb találkozunk és összehozunk egy klassz görög estet itt Magyarországon. Sok sok puszi és köszönet neked! Kívánunk minden jót neked és örülünk, hogy megismerhettünk és reméljük ez életre szóló! smile Moncsi és Roland Egerből, a Te Búvár Kund-jaid! smile
Piller Lajos Dátum: 2011-09-21 17:05:39
Szia Kata! Szerencsésen,és gyorsan hazaértünk,de még mindig Marmaras hatása alatt vagyunk.Mindent nagyon köszönünk.Az egész nyaralásunk sikerét Neked köszönhetjük,boldog lehet az az Utazási Iroda, akinek ilyen agilis idegenvezetője van.Most utaztunk a Grandtourssal hetedik alkalommal, de Marmarasra még vissza szeretnénk menni!További jó egészséget,és jó csoportokat kívánunk sikeres tevékenységedhez:Piller és Beluzsár házaspár Egerből!
Grand Kata Dátum: 2011-09-21 07:48:11
Fajcsák Roland írta ekkor: 2011-09-19 18:52:23
Szia Kata! Annyit szeretnék kérdezni hogy aki Sartira megy nyaralni annak Marmarasra van a fakultatív kirándulás??De jó lehet Neked még mindig ott..... smile smile
Szia Roland! Melyik fak. kirándulásra gondolsz? Tudod a hajó és a görög est együtt van. Ha a Sithonia körútra gondolsz, ugyan az mint a miénk, csak Sartiból van az indulás, de teljesen körbe megy a félszigeten. smile smile Ha nem erre gondoltál, írd meg konkrétabban! Amúgy tényleg jó, hogy még itt vagyok, vendégeim is vannak szám szerint 70 fő. Még ezen kívül 2 csoportot várok! Szeretettel gondolok Rátok Kata smile smile
Fajcsák Roland Dátum: 2011-09-19 18:52:23
Szia Kata! Annyit szeretnék kérdezni hogy aki Sartira megy nyaralni annak Marmarasra van a fakultatív kirándulás??De jó lehet Neked még mindig ott..... smile smile
Grand Kata Dátum: 2011-09-16 23:25:53
Anton Györgyné írta ekkor: 2011-09-12 22:11:28
Kedves Kata ! A nyiregyházi csapathoz nagyon szivesen csatlakoznánk Debrecenből, ha van rá lehetőség. A görög est az idén elmaradt, de egy kis görög est nekünk is jó lenne Veled és bárkivel, aki jól érezte magát Marmarason. Szerintem egy mini görög estet a marmarasziaknak össze lehetne hozni. Üdv Ibolya
Szia Ibolya! Örömmel vesszük a csatlakkozókat! Szólok a szervezőknek, hogy adjanak hírt a terveikről. Én csak okt. 12-én érek haza. Hogy fájdítsam egy kicsit a szíved épp a görög estről jöttem meg, remélem legközelebb nektek is összejön! Üdv.: Kata smile smile smile