(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Füleki Szabina Dátum: 2011-09-08 16:48:02
Szia Kata! Szabina vagyok mi 4en voltunk A3 A5 szobába. jól éreztük magunkat és köszönjük a segítségedet, nagyon kedves voltál! Azt szeretném tőled kérdezni h neked megvan a névsor azokról az emberekről akik odafelé utaztak? Nagyon fontos lenne egy személy miatt ha megvan megadom majd az email címem és küld már el nagyon fontos és sokat segítenél nekem ! pár emberrel érdeklődnék akik marmaros előtt leszálltak hamarabb picivel elméletileg vmi lagzin voltak... ha tudsz írd már meg nekem köszi előre remélem tudsz segíteni puszi és mi sem feledünk el!!! :D
Grand Kata Dátum: 2011-09-07 23:33:40
Grand Kata Dátum: 2011-09-07 23:33:32
Remélem minden kedves Vendégem szerencsésen hazaért! Nagyon szuper csapat voltatok! smile smile Üdvözlet mindenkinek! Szeretettel gondolok Rátok! Kata smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2011-09-07 23:31:50
Trevisán Gyuláné írta ekkor: 2011-09-07 20:50:22
Sziasztok!Mi szeptember 27-én megyünk Kaposvárról.Érdeklődnék,hogy valaki jön-e Kaposvárról vagy környékéről.Már nagyon számoljuk a napokat,alig várjuk,hogy ott legyünk.Az Athénében fogunk lakni.Drága Kata nagyon sok szépet olvastam Rólad,alig várom,hogy megismerjelek.Remélem még jó idő lesz.Üdv mindenkinek Gyöngyi
Szia Gyöngyi! Én is bízom benne, hogy jó időtök és kellemes "nyaralás"-tok lesz az őszben smile Most még nagyon kellemes a tenger, reggel 25- napközben 30 fok van. Ideális idő. smile smile Manapság nehéz kiszámítani, bár itt május óta 4 alkalommal volt csak eső, és most jön az INDIÁN NYÁR smile smile Ha kérdésed van csak nyugodtan tedd fel. Üdv.: Kata smile
Trevisán Gyuláné Dátum: 2011-09-07 20:50:22
Sziasztok!Mi szeptember 27-én megyünk Kaposvárról.Érdeklődnék,hogy valaki jön-e Kaposvárról vagy környékéről.Már nagyon számoljuk a napokat,alig várjuk,hogy ott legyünk.Az Athénében fogunk lakni.Drága Kata nagyon sok szépet olvastam Rólad,alig várom,hogy megismerjelek.Remélem még jó idő lesz.Üdv mindenkinek Gyöngyi