(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Anton Györgyné Dátum: 2011-09-12 22:11:28
Kedves Kata ! A nyiregyházi csapathoz nagyon szivesen csatlakoznánk Debrecenből, ha van rá lehetőség. A görög est az idén elmaradt, de egy kis görög est nekünk is jó lenne Veled és bárkivel, aki jól érezte magát Marmarason. Szerintem egy mini görög estet a marmarasziaknak össze lehetne hozni. Üdv Ibolya
Grand Kata Dátum: 2011-09-11 06:35:50
Lőrincz Mihály írta ekkor: 2011-09-09 19:50:19
Szia Kata! Szerencsésen hazaérkeztünk, de ha lehetne, már mennénk is vissza. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, az eddigi nyaralásainkat messze felülmúlta az idei. Köszönhető ez Neked és a "kis csapatnak". Nagyon nehéz volt az elválás Tőled és Nyíregyházán sem volt könnyű elbúcsúzni a többiektől. Köszönjük szépen ezt a csodálatos nyaralást és hogy ennyi jó embert ismerhettünk meg. Jó lenne, ha majd egyszer egy nosztalgia parti keretében emlékeznénk ezekre az együtt töltött szép napokra Veled és a "kis csapattal". További munkádhoz sok sikert és jó egészséget kíván a B6-ból Misi és Andi
Sziasztok Andika és Misi! Hidd el nekem is nehéz volt az elválás tényleg a nyár úgymond legszuperebb csapata voltatok. Persze még lehet ilyen! smile Zsolti már szervezi a "nosztalgia" partit. Ti is kaptok értesítést mikor és hol találkozunk! smile smile Addig is szép napokat Nektek. A hosszú téli estéken biztosan segít majd, ha visszagondoltok az itt töltött napokra! Sok szeretettel gondolok Rátok Kata smile smile smile
Lőrincz Mihály Dátum: 2011-09-09 19:50:19
Grand Kata írta ekkor: 2011-09-07 23:33:32
Remélem minden kedves Vendégem szerencsésen hazaért! Nagyon szuper csapat voltatok! smile smile Üdvözlet mindenkinek! Szeretettel gondolok Rátok! Kata smile smile smile
Szia Kata! Szerencsésen hazaérkeztünk, de ha lehetne, már mennénk is vissza. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, az eddigi nyaralásainkat messze felülmúlta az idei. Köszönhető ez Neked és a "kis csapatnak". Nagyon nehéz volt az elválás Tőled és Nyíregyházán sem volt könnyű elbúcsúzni a többiektől. Köszönjük szépen ezt a csodálatos nyaralást és hogy ennyi jó embert ismerhettünk meg. Jó lenne, ha majd egyszer egy nosztalgia parti keretében emlékeznénk ezekre az együtt töltött szép napokra Veled és a "kis csapattal". További munkádhoz sok sikert és jó egészséget kíván a B6-ból Misi és Andi
Füleki Szabina Dátum: 2011-09-09 15:12:08
Szia Kata! Nagyon köszi a segítségedet!!!! :) ide küld akkor: [email protected] Mégegyszer köszönöm szépen nagyon hálás vagyok :) puszi: Szabina
Grand Kata Dátum: 2011-09-08 21:13:53
Füleki Szabina írta ekkor: 2011-09-08 16:48:02
Szia Kata! Szabina vagyok mi 4en voltunk A3 A5 szobába. jól éreztük magunkat és köszönjük a segítségedet, nagyon kedves voltál! Azt szeretném tőled kérdezni h neked megvan a névsor azokról az emberekről akik odafelé utaztak? Nagyon fontos lenne egy személy miatt ha megvan megadom majd az email címem és küld már el nagyon fontos és sokat segítenél nekem ! pár emberrel érdeklődnék akik marmaros előtt leszálltak hamarabb picivel elméletileg vmi lagzin voltak... ha tudsz írd már meg nekem köszi előre remélem tudsz segíteni puszi és mi sem feledünk el!!! :D
Szia Szabina! Nagyon szívesen segítek, írj, hová küldjem! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Puszi Kata smile smile smile