(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Szuromi Mónika Dátum: 2011-09-04 09:02:38
Szia Emese! :)) Remélem nem fog megromlani, bár nem sokat tettem be, mert írtátok, hogy nem kell sok kaja. Rendben, akkor így jó, mert nem kell vinni semmiféle edényt, ne foglalja a helyet. Bár mitagadás egyszer Olaszban fiatal srácok mellettünk az apartmanban lévő edénybe főzték ki a rákokat és egyéb tengeri szerzeményeiket... Azóta óvatosabb vagyok... kit tujda. :P Nagyon köszönöm neked, aranyos vagy hogy írtál. Remélejük nem kell sokat várni a határon, de már edzettek vagyunk. Köszönjük szépen, biztosan szép lesz, ha hazaérkeztünk írok, hogy milyen volt. :D Üdv
Nagy Tünde Dátum: 2011-09-03 19:48:19
Szia Kata! Nyelv tudás nélkül, elboldogul az ember? Olvastam, hogy idöjárást fogsz sürübben jelenteni:), ezt hol lehet megtekinteni? Mi szept. 12 indulunk és alig várjuk:)
Szabó Emese Dátum: 2011-09-03 13:47:09
Szuromi Mónika írta ekkor: 2011-09-03 11:21:33
Kedves Emese! Köszi az infot, mi is akartunk sok kaját vinni, de így azért biztosan teszünk ki valamennyit. A gyros Paralian is nagyon finom volt. Serpenyőn gondolkodunk, hogy vigyünk-e ki. Mert a párom imádja a rántott húst és vinnék valamennyit fagyasztva és azt nem tudom miben tudom kisütni. Remélem jó időnk lesz. Sithonia-t mi is be akarjuk fizetni és a hajókirándulást is. Biztosan nagyon jó élmény lesz. :) Köszönönöm szépen az információkat nektek! :D Üdv
Szia Móni, Mi 2 személyes apartmanban voltunk, ott volt 2 bögre, 2 pohár, evőeszköz 2, 1 fakanál, 1 szűrő, 1 közepes méretű inox (nem teflon) fazék és egy közepes méretű inox serpenyő. Véleményem szerint a serpenyőben tudtok rántott husit sütni, csak mire ideértek nehogy megzöldüljön! :) Mi a szerb határon 3 órát álltunk! Jó utat Üdv
dr.Kujbus Anita Dátum: 2011-09-03 13:22:22
Szia Kata! Lenne egy kérdésem..:) Mi hétfőn Debrecenben a tesco parkolóban szállunk fel. Ugye 14:00 az indulás???? Most nem találtam sehol, de nekem ez rémlik....
Szuromi Mónika Dátum: 2011-09-03 11:21:33
Kedves Emese! Köszi az infot, mi is akartunk sok kaját vinni, de így azért biztosan teszünk ki valamennyit. A gyros Paralian is nagyon finom volt. Serpenyőn gondolkodunk, hogy vigyünk-e ki. Mert a párom imádja a rántott húst és vinnék valamennyit fagyasztva és azt nem tudom miben tudom kisütni. Remélem jó időnk lesz. Sithonia-t mi is be akarjuk fizetni és a hajókirándulást is. Biztosan nagyon jó élmény lesz. :) Köszönönöm szépen az információkat nektek! :D Üdv