(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Szabó Emese Dátum: 2011-09-02 17:38:28
Grand Kata írta ekkor: 2011-08-28 22:28:47
Én is ennek örülnék, mert akkor az új vendégek tudhatnák kinek milyen kirándulás tetszett, persze ez is érdeklődéstől függő. Mégis jó lenne, mert az új vendégek tudhatnák mire számíthatnak. smile smile Igaz én is tartok egy tájékoztatót, de a hazautazott vendégek tapasztalatai segíthetnének a készülődőknek. smile smile
Szia, mi 31-én értünk haza. Íme néhány tapasztalat: vittünk rengeteg ennivalót (kolbász, sajt, bacon, tészta stb), végén a felét Katának adtuk, mert a meleg miatt kevesebbet ettünk, illetve az árak sem vészesek, így sokszor ettünk gyrost ( a Portban isteni!!!), gyümölcsöt, péksütit stb. Gyros 2,5 euro, de Kata ad 10 % kedvezményre jogosító kártyát. Ne vigyetek sok ennivalót, felesleges, mindent meg tudtok venni és nincsenek horror árak! Kirándulás: mi a hajókiránduláson voltunk és a Sithonia túrán. A hajókirándulás gyönyörű élményekkel gazdagított, a Sithonia túrát pedig Kata rengeteg érdekes információja színesítette be. Összefoglalva: ne vigyetek sok ennivalót, menjetek el minél több fakultatív programra és figyeléjetek Kata instrukcióira, sok hasznos infot tud mondani! Jó utat és kellemes nyaralást! Irigyellek Benneteket! Üdv
Szabó Emese Dátum: 2011-09-02 17:28:12
Szia Kata, ezúton köszönök meg minden segítséget, kedvességet, amit kaptunk Tőled, nem beszélve a sok érdekes információról, amit útikönyvekből sosem tudtunk volna meg. Kellemes további kintlétet, sok mosollyal és vidámsággal! Puszi, Emese és Vince
Szuromi Mónika Dátum: 2011-09-02 15:19:49
Kedves Mindenki! Nagyon köszönöm a választ! :) Biztosan jól fogjuk magunkat érezni, mi eddig Paralian voltunk, ott is jól éreztük magunkat nagyon. :D Üdv mindenkinek!
dr.Kujbus Anita Dátum: 2011-09-02 11:32:32
Kedves Kata, és a többiek! Köszönöm szépen a válaszokat, meggyőztetek:) nem viszünk kaját, csak, ami az útra kell!:) Nagyon várom a hétfőt, reméljük jó idő marad! Üdv mindenkinek!!!
Grand Kata Dátum: 2011-09-02 10:36:41
Horváth Györgyné írta ekkor: 2011-09-01 10:19:14
Szia Anita ! És mindenki, aki 5-én indul ! Mi is akkor, Athénébe megyünk immár harmadszor. Remélem, még jó időnk lesz és a tenger is meleg marad. Kata, ha olvasod, kérünk szépen hőmérsékletjelentést !. Anita, látom kérdezted a fagyott árut. Én nem javasolnék nyers húst, ki tudja, meddig állunk a határ(ok)on, de elkészített, lefagyasztott kaját már láttam gond nélkül megérkezni. Mi inkább némi konzervet viszünk, Marmarason minden van (piac, szupermarketek), és az árak sem vészesek. Tavaly szinte minden kiránduláson voltunk, amit feltétlenül ajánlok mindenkinek, az a Sithonia-körút, részben a látnivalók, részben Kata fantasztikus vezetése és történetei, ismeretei miatt. A Meteorák gyönyörű, de nagyon hosszú az út, és a többórás buszozás "jutalma" 3x 1/2 óra egy-egy kolostorban ill. az ikonfestő műhelyben. Athosra egy másik utazási irodával jutottunk el, ha az idén sikerül megfelelő számú jelentkezőt találni, újra elmennénk. Szeretnénk még Thessalonikibe is eljutni, remélem, leszünk elegen, hogy Kata meg tudja szervezni. Tavaly ősszel meglehetősen rossz idő volt, ezért a két hetet Marmaras felfedezésével töltöttük, azt hiszem, kevés olyan része van, ami kimaradt volna. Tehát: hétfőn találkozunk !!! Addig is üdv. Mindenkinek Éva
Szia Évi! Örülök, hogy ismét találkozunk! Bízom benne, hogy kellemes nyaralásotok lesz! Most, hogy jön az "ősz" gyakrabban fogom az aktuális időjárás jelentésemet a vendégek számára közzé tenni! Jó utat és várlak sok szeretettel Kata smile smile