Sziasztok!
Mi szeptember 5-én indulunk Neos marmarosra a grand tourssal, Debrecenből. Az Athéné apartmanben fogunk megszállni:) Valaki még? Biztos lesznek még kérdéseim, de látom itt mindenre választ lehet kapni:)
Szia Anita ! És mindenki, aki 5-én indul ! Mi is akkor, Athénébe megyünk immár harmadszor. Remélem, még jó időnk lesz és a tenger is meleg marad. Kata, ha olvasod, kérünk szépen hőmérsékletjelentést !.
Anita, látom kérdezted a fagyott árut. Én nem javasolnék nyers húst, ki tudja, meddig állunk a határ(ok)on, de elkészített, lefagyasztott kaját már láttam gond nélkül megérkezni. Mi inkább némi konzervet viszünk, Marmarason minden van (piac, szupermarketek), és az árak sem vészesek.
Tavaly szinte minden kiránduláson voltunk, amit feltétlenül ajánlok mindenkinek, az a Sithonia-körút, részben a látnivalók, részben Kata fantasztikus vezetése és történetei, ismeretei miatt. A Meteorák gyönyörű, de nagyon hosszú az út, és a többórás buszozás "jutalma" 3x 1/2 óra egy-egy kolostorban ill. az ikonfestő műhelyben. Athosra egy másik utazási irodával jutottunk el, ha az idén sikerül megfelelő számú jelentkezőt találni, újra elmennénk. Szeretnénk még Thessalonikibe is eljutni, remélem, leszünk elegen, hogy Kata meg tudja szervezni.
Tavaly ősszel meglehetősen rossz idő volt, ezért a két hetet Marmaras felfedezésével töltöttük, azt hiszem, kevés olyan része van, ami kimaradt volna.
Tehát: hétfőn találkozunk !!! Addig is üdv. Mindenkinek
Éva