(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Nagy Emese Dátum: 2011-08-03 13:21:05
Grand Kata írta ekkor: 2011-08-01 15:25:26
Szia Lívia! Jól választottatok! Gyönyörű a hely és kristálytiszta a tenger. Igazi Görögország. Ha eljöttök a Sithonia körútra és ezt ajánlanám kocsibérlés helyett Emesének is, nem csak látni de hallani is fogtok sok érdekességet. Sartiban több órát töltünk és a "narancspartra is megyünk fürdeni! Jó készülődést! smile smile Üdv.: Kata smile
Szia Kata ! Néztem a fakultativot,de mi még megszeretnénk nézni Kassandrát és Athost is ezért gondolkozom az auto bérlésen. Ott lehet térképet kapni ????
Karasz Krisztina Dátum: 2011-08-03 09:56:08
írta ekkor: 2011-08-02 23:21:09
Szia Kriszti! Amikor mi mentünk nekünk Pápára pontosan jött, de aztán szedett össze késést meg bp-n is sokan szálltak fel, de Szegedről 6-kor már elindultunk! Tehát akkor ami felőletek jött pontos volt valószínűleg :) Mindenképp legyetek ott időben mert az is lehet hogy előbb odaér picit de az is hogy késik vmennyit :) Hiszen ez előre nem kiszámítható pontosan :) Jó utat kívánok majd ha mentek :)
Szia Péter! Köszönöma a válaszaszt. Természetesen ott leszünk időben, nem szeretnénk lekésni. Már csak 25 nap, amikor lefoglaltuk, akkor még több, mint 4 hónap volt addig smile . Még arra lennék kíváncsi, hogy menet közben át kell-e szállni valahol (pl.: Szegeden), vagy felszállunk Orosházán és leszállunk Marmarason?
Dátum: 2011-08-02 23:21:09
Karasz Krisztina írta ekkor: 2011-08-02 08:34:29
Sziasztok! A busz menetrendet mennyire pontosan tartják be? Ha 17 órára van Orosházára írva, akkor az ott is van 17 órára, vagy sokat csúszik?
Szia Kriszti! Amikor mi mentünk nekünk Pápára pontosan jött, de aztán szedett össze késést meg bp-n is sokan szálltak fel, de Szegedről 6-kor már elindultunk! Tehát akkor ami felőletek jött pontos volt valószínűleg :) Mindenképp legyetek ott időben mert az is lehet hogy előbb odaér picit de az is hogy késik vmennyit :) Hiszen ez előre nem kiszámítható pontosan :) Jó utat kívánok majd ha mentek :)
Kisbenedek Diána Dátum: 2011-08-02 21:20:15
Kedves Kata! Mi aug.15-én indulunk Marmarasra. Azzal a kérdéssel szeretnék hozzád fordulni, hogy én cukros vagyok és hogy van-e olyan bolt a városban ahol ehet olyan ételt venni ami kevésbé (egyátalán nem) tartalmaz cukrot. Továbbá esetleg van-e olyan cukrászda, fagyi árus, ahol lehet diabetikus fagyit, sütit venni? Válaszodat előre is köszönöm! Üdv: Dia
Óvári Lívia Dátum: 2011-08-02 16:27:12
Kedves Kata! Azt szeretném még megkérdezni, h pontosan mit lehet felvinni a buszra? elméletben tudom, h egy bőrönd, + egy kézipoggyász, de ha emellett van pl. hűtőszatyor vagy ilyesmi, az probléma? Előre is köszi smile