(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2011-07-26 13:49:05
Domján Erika írta ekkor: 2011-07-26 11:24:13
Kedves Kata! Már alig várjuk, hogy leteljen ez a két hosszú hét és immár harmadszorra élvezhessük a fantasztikus marmarasi vendégszeretetet és találkozhassunk veled:-))! Szeretnék érdeklődni, hogy a hűtőszekrénynek (Iem/B5) van-e kicsi fagyasztórésze, mert a babának vinnünk kell ételt. Ő még csak 9 hónapos és nem eheti azt amit mi eszünk. Illetve még az etetőszék a kérdés, ezt csak azért merem megkérdezni mert a tavalyelőtti apartmanházban volt. Ez nem probléma ha nincs, de azért jó lenne. Válaszodat ugyanúgy várom, mint a találkozást:-)! Ja, és köszi a sok infót a fórumozóknak jó dolgokat tudhat meg belőle az ember!!Üdvözlettel Erika
Szia Erika! A hűtőnek van fagyasztórésze, de sajnos baba etetőszékkel nem szolgálhatok! smile Szerintem már egy 9 hónapos baba ölben sőt székben is elüldögél. Körülnézek, hol tudnék esetleg keríteni, de nem ígérek semmit. smile Itt lassan rászokhat a gyrosra smile smile persze ez csak vicc akart lenni. Jó utat, és várlak szeretettel Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2011-07-26 13:45:51
Czupár Ferencné írta ekkor: 2011-07-25 20:53:39
Szervusz Kata! Azóta már mi is meggondoltuk magunkat és mégis inkább busszal megyünk.Két embernek több mint a duplája lenne a benzin ,a pályadíjak...stb! Azt a pénzt inkább ott kötjük el a sok fincsi kajára.hm,meg a sütire,fagyira és persze kirándulásra! Már nagyon várom hogy megismerjünk,szerintem egy nagyon vagány csajszi vagy!!!
Szerintem jól tettétek! Érdemesebb saját kényeztetésre költeni azt a plusz pénzt, amit az utazáson megspóroltok! Két főnek nem is éri meg! smile smile Én is alig várom, hogy megismerjelek Titeket! Jó utat! Itt isteni az idő! Hallom otthon "ősz" van! Mi meg csak izzadunk...... smile smile smile Üdv.: Kata
Domján Erika Dátum: 2011-07-26 11:24:13
Kedves Kata! Már alig várjuk, hogy leteljen ez a két hosszú hét és immár harmadszorra élvezhessük a fantasztikus marmarasi vendégszeretetet és találkozhassunk veled:-))! Szeretnék érdeklődni, hogy a hűtőszekrénynek (Iem/B5) van-e kicsi fagyasztórésze, mert a babának vinnünk kell ételt. Ő még csak 9 hónapos és nem eheti azt amit mi eszünk. Illetve még az etetőszék a kérdés, ezt csak azért merem megkérdezni mert a tavalyelőtti apartmanházban volt. Ez nem probléma ha nincs, de azért jó lenne. Válaszodat ugyanúgy várom, mint a találkozást:-)! Ja, és köszi a sok infót a fórumozóknak jó dolgokat tudhat meg belőle az ember!!Üdvözlettel Erika
Czupár Ferencné Dátum: 2011-07-25 20:53:39
Grand Kata írta ekkor: 2011-07-21 14:30:26
Kedves Icu! Ritkán fordul elő, hogy ilyen kitérőre sor kerül. Igyekszik megoldani irodánk, Hogy a legrövidebb úton juttassa el a vendégeket a megfelelő helyre. Még mindig szerencsésebbnek tartom a buszos utazást, mint az egyénit, mert sajnos ha a szgk. lerobban, sokkal többe kerül, mint ha egy órával tovább ülünk a buszon. smile smile Ma már nagyon modern és kényelmes buszok állnak rendelkezésre a vendégeink utaztatására smile smile . A biciklit itt nem igazán üdvös használni a dimbes-dombos utakon, csak ha igazi sportemberről van szó. smile Üdv.: Kata
Szervusz Kata! Azóta már mi is meggondoltuk magunkat és mégis inkább busszal megyünk.Két embernek több mint a duplája lenne a benzin ,a pályadíjak...stb! Azt a pénzt inkább ott kötjük el a sok fincsi kajára.hm,meg a sütire,fagyira és persze kirándulásra! Már nagyon várom hogy megismerjünk,szerintem egy nagyon vagány csajszi vagy!!!
Dátum: 2011-07-25 15:56:52
Karasz Krisztina írta ekkor: 2011-07-25 14:36:03
Szia Péter! Köszönöm a gyors választ. Amekkorára én gondoltam, az el fog férni mindenképpen. 34 nap van hátra smile
Szívesen! Reméljük addig itthon is lesz még nyár :S:S :)