(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Karasz Krisztina Dátum: 2011-07-25 14:36:03
írta ekkor: 2011-07-25 13:44:08
Szia Kriszti! A buszra elméletben akkorát viszel fel, amekkorára szükséged van illetve amekkorát el tudsz helyezni a saját ülőhelyednél(lábad alatt-között, esetleg ülés alatt ha nem zavarja mögötted utazót) és a fejed feletti csomagtartóba. A csomagtartóba, ha lent vagy egy emeletes Setran akkor őszintén szólva megszívtad:S, mert kb egy üdítőspalack fér be magasságilag, az emeleten kétszer akkorra kb, tehát egy kistáska befér. Ezért tanácsos csak a legszükségesebbeket felvinni: ital, étel, gyógyszer, pénztárca, fényképező, pzs, rágcsák, szórakoztató tárgyak(könyv, mp3, rejtvényújság...stb) illetve a személyi vagy útlevél, tehát mindenre AMIRE SZÜKSÉGED LEHET ÚT ALATT nyugodtan vidd fel, mert bőröndből nem lehet kivenni semmit.
Szia Péter! Köszönöm a gyors választ. Amekkorára én gondoltam, az el fog férni mindenképpen. 34 nap van hátra smile
Dátum: 2011-07-25 13:44:08
Karasz Krisztina írta ekkor: 2011-07-25 11:03:40
Sziasztok! A buszra mekkora hátizsákot lehet felvinni? Mert én szeretnék felvinni magammal könyvet, egy üveg ásványvizet, ropit vagy valami hasonlót, fontosabb gyógyszereket, fényképezőgépet, stb. Köszönöm a válaszokat.
Szia Kriszti! A buszra elméletben akkorát viszel fel, amekkorára szükséged van illetve amekkorát el tudsz helyezni a saját ülőhelyednél(lábad alatt-között, esetleg ülés alatt ha nem zavarja mögötted utazót) és a fejed feletti csomagtartóba. A csomagtartóba, ha lent vagy egy emeletes Setran akkor őszintén szólva megszívtad:S, mert kb egy üdítőspalack fér be magasságilag, az emeleten kétszer akkorra kb, tehát egy kistáska befér. Ezért tanácsos csak a legszükségesebbeket felvinni: ital, étel, gyógyszer, pénztárca, fényképező, pzs, rágcsák, szórakoztató tárgyak(könyv, mp3, rejtvényújság...stb) illetve a személyi vagy útlevél, tehát mindenre AMIRE SZÜKSÉGED LEHET ÚT ALATT nyugodtan vidd fel, mert bőröndből nem lehet kivenni semmit.
Barabás Marika Dátum: 2011-07-25 11:15:59
Szia Kata! Athéne házban leszünk C2 apartman, már nagyon várjuk, puszi smile smile
Karasz Krisztina Dátum: 2011-07-25 11:03:40
Sziasztok! A buszra mekkora hátizsákot lehet felvinni? Mert én szeretnék felvinni magammal könyvet, egy üveg ásványvizet, ropit vagy valami hasonlót, fontosabb gyógyszereket, fényképezőgépet, stb. Köszönöm a válaszokat.
Grand Kata Dátum: 2011-07-24 21:01:12
Barabás Marika írta ekkor: 2011-07-24 12:03:03
Szia Kata! szeptember 13-án indulunk Marmarasba, Gábor, a fiam Zoli és én. Már nagyon várjuk, számoljuk a napokat már, kicsit más lesz most ott lenni, de várjuk nagyon már és előre örülünk a találkozásnak smile smile
Szia Marika! Örülök, hogy végre, mint nyaraló vendég találkozunk! Melyik házban fogtok lakni? Végre erről az oldaláról is évezheted e gyönyörű várost! Sok szeretettel várlak! Puszi Nektek Kata smile smile