(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2011-07-23 18:38:32
Csatika írta ekkor: 2011-07-22 00:50:43
Kedves Kata, vagy a helyettesítő jobb kezed! smile Napok óta olvasgatom a fórumot, ami nagyon jó dolog, hiszen sok infóhoz jutunk itt a türelmetekkel és kedvességetekkel! Én arra szeretnék választ kapni, hogy a görög válság miatt bizti nem lesz-e gond a nyaralással? Mit tudtok a kinti eseményekről? Most skypoltam a barátnőmmel, aki Angliában azt mondja hogy a tv a kinti eseményekkel van tele. Igaz mi szeptemben 5-én indulnánk! A másik kérdésem, hogy elég az új személyi útlevél hiányában? Ha nem fontos akkor nem csináltatnám meg! Előre is köszi a választ! Üdv.: Ildikó
Kedves Ildikó! Itt Marmaraszon és a világon semmi jele nincs a válságnak! Sajnos a média nagyon feltupírozza a dolgokat. Most is szinte telt házzal működünk kirándulunk és nap mint nap élvezzük a görög vendégszeretetet! Útlevél nem szükséges, ha újfajta személyid van. Bátran vágjatok neki az útnak! Üdvözlettel: Kata smile smile
Dátum: 2011-07-23 17:24:35
Anton Györgyné írta ekkor: 2011-07-23 13:36:46
Kedves Kata ! Itthon rászoktunk, hogy a salátákat zöld fűszerekkel ízesítjük, kapor, kakukkfű, oregánó, koriander,petrezselyem,zeller. Marmarason milyen zöld fűszerekhez lehet hozzájutni ? Köszönettel : Ibolya
Kedves Ibolya! Én annyit tudok, hogy a piacon, ami csütörtökön van, hogy ott minden megtalálható a fűszerek tekintetében:) Itt egy video Marmarasról és a piacról: http://www.youtube.com/watch?v=SwWQlxgz8gc&feature=mfu_in_order&list=UL 4:11-től a fűszerek választéka:) Boltokban is biztos lehet kapni, de árakat nem tudok, de szerintem drágább - még ha csak kicsivel is - mint itthon.
Anton Györgyné Dátum: 2011-07-23 13:36:46
Kedves Kata ! Itthon rászoktunk, hogy a salátákat zöld fűszerekkel ízesítjük, kapor, kakukkfű, oregánó, koriander,petrezselyem,zeller. Marmarason milyen zöld fűszerekhez lehet hozzájutni ? Köszönettel : Ibolya
linda Dátum: 2011-07-22 15:40:09
Szia Eva! Mi most fogunk 7x menni Gorogorszagba egyenileg. Meg sosem kertek az utasbiztositast. Ervenyes jogositvany es zoldkartya viszont kotelezo. A Macedonok vizsgaljak at a legjobban az iratokat, de velunk mindig nagyon rendesek. Volt, hogy kaptunk a hatarortol macedon terkepet ajandekba. Jo utat! linda
Dátum: 2011-07-22 13:12:16
Zettisch Éva írta ekkor: 2011-07-22 12:44:17
Kedves Fórumozók! Kedves Kata! Először is szeretném megköszönni a sok információt, amit ezen az oldalon találtam. Sokat segített. Utazbiztosítással kapcsolatban érdeklődnék - Katánál, vagy aki tud segíteni - hogy igaz-e az a hír, miszerint a Macedón határon igazolni kell az utasbiztosítást. Mert nekünk csak egy 1 oldalas lap van a kezünkben, amit úgy nyomtattunk ki magyarul. Ezt vajon elfogadják? Mi autóval mennénk két gyerekkel, aug. 2-től az Athéne házba. A Fórumozóktól kérdezném továbbá, hogy van-e valaki, aki szintén ebben az időben jönne autóval. Jó lenne csatlakozni valakihez, mert bevallom kicsit tartok az úttól. Köszönöm előre is a válaszokat. Üdv. Éva
Szia Éva! Hivatalosan a határőrök bármikor kérhetik, mert rendelet írja elő a biztosítást. Gyakorlatban nekünk buszon egyszer sem kérték... Gondolom autósoknál se nagyon, de biztos ír majd valaki aki autóval járt már arra! De ha kötöttetek biztosítást kell hogy valami angol nyelvű kártyát kötvényt vagy valamit kapjatok.